Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
kuvituskuva fotoliasta

Italialainen kuuden lapsen äiti on käyttänyt satojatuhansia euroja näyttääkseen Barbielta – Playboy-kuva kuin tyttöjen kolmen kimppa!

Italialainen Nannette Haammond, 44, haluaa olla Barbie. Nainen on niin omistautunut päätökselleen, että hän on käyttänyt liki 400 000 euroa haaveensa toteuttamiseen. Nannette aloitti vartalonsa muokkaamisen 21-vuotiaana. Tähän mennessä rinnat on suurennettu kolmasti, kohotusleikkauksia on tehty toistaiseksi yksi. 

Lue myös: Tissimaniaa! Indonesialainen Catherina on supervalkaistu barbie pinkeässä pinkissä! Shokkikuvat!

Kuutta lasta kaitseva keski-ikäinen kaunotar on lisäksi tehnyt lukuisia pieniä kauneusoperaatioita kasvoilleen. 

- Ulkonäköni on jokaisen pennin arvoinen! Olen onnellinen ja itsevarma. Tulen näyttämään Barbielta vielä 70-vuotiaana ja siitä vanhempanakin, kaunotar kertoo Daily Star -lehdelle. 

Lue myös: No nyt nöpöttää: ukrainalaismalli on tosielämän barbie – vyötärö kuin huippumallilla ja rinnat kuin pornotähdellä! 

Nannetten näyttävää ja hoikkaa vartaloa on voinut ihailla Playboy-lehden Playmate-liitteessä!

Valokuvissa Barbie-fani poseeeraa yksin sekä kahden muun vaalean mallin kanssa. Punaisissa alusvaatteissa olevat naiset näyttävät tuoreessa kuvassa suorastaan siltä, että kyseessä olisi ollut aikuisviihde-elokuvan kohtaus. 


 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!