Katso kuvat!
kuvituskuva fotoliasta

Italialainen kuuden lapsen äiti on käyttänyt satojatuhansia euroja näyttääkseen Barbielta – Playboy-kuva kuin tyttöjen kolmen kimppa!

19.06.2019 18:05

Italialainen Nannette Haammond, 44, haluaa olla Barbie. Nainen on niin omistautunut päätökselleen, että hän on käyttänyt liki 400 000 euroa haaveensa toteuttamiseen. Nannette aloitti vartalonsa muokkaamisen 21-vuotiaana. Tähän mennessä rinnat on suurennettu kolmasti, kohotusleikkauksia on tehty toistaiseksi yksi. 

Lue myös: Tissimaniaa! Indonesialainen Catherina on supervalkaistu barbie pinkeässä pinkissä! Shokkikuvat!

Kuutta lasta kaitseva keski-ikäinen kaunotar on lisäksi tehnyt lukuisia pieniä kauneusoperaatioita kasvoilleen. 

- Ulkonäköni on jokaisen pennin arvoinen! Olen onnellinen ja itsevarma. Tulen näyttämään Barbielta vielä 70-vuotiaana ja siitä vanhempanakin, kaunotar kertoo Daily Star -lehdelle. 

Lue myös: No nyt nöpöttää: ukrainalaismalli on tosielämän barbie – vyötärö kuin huippumallilla ja rinnat kuin pornotähdellä! 

Nannetten näyttävää ja hoikkaa vartaloa on voinut ihailla Playboy-lehden Playmate-liitteessä!

Valokuvissa Barbie-fani poseeeraa yksin sekä kahden muun vaalean mallin kanssa. Punaisissa alusvaatteissa olevat naiset näyttävät tuoreessa kuvassa suorastaan siltä, että kyseessä olisi ollut aikuisviihde-elokuvan kohtaus. 


 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: all over press

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!