Hyppää pääsisältöön

Isot vai pienet? Naiset tutkailevat toistensa rintoja ja puhuvat koosta - katso video!

Kahta samanlaista rintaparia ei ole olemassa. Toisilla on suuret rinnat, toisilla pienet, joillakin pyöreät ja joillakin pisaranmalliset. Toisin kuin porno ja naistenlehdet kenties antavat ymmärtää, yksi rintapari ei ole sen parempi kuin toinen. New York Postin Show Me Your Junk -videsarjassa naiset tutkailevat toistensa rintoja ja miettivät, onko ruoho todella vihreämpää aidan toisella puolella.

– Hei, minä olen Emily ja nämä ovat Bertha ja Becky ja ne ovat tupla-D:t, esittäytyy yksi naisista tavatessaan pienirintaisen Saturdayn.

– Sinulla on hyvät tissit, myöntää Saturday, kun he molemmat riisuutuvat.

Unelmoivat C-kupista

Myös Anastasiya on vaikuttunut Aurean suuresta povesta. Silti hän sanoo olevansa tyytyväinen myös omiin rintoihinsa. Aurea puolestaan myöntää unelmoivansa entisistä, hieman pienemmistä C-kupin rinnoistaan. Myös Emily ja Saturday unelmoivat C-kupista.

– Olen miettinyt rintojen pienennystä, koska nelikymppisenä rintani eivät tule enää näyttämään tältä, Aurea paljastaa.

Myös tanssia rakastava Emily tietää, että suurissa rinnoissa on haasteensa:

– Joskus joudun kirjaimellisesti teippaamaan rintani, joten joskus unelmoin pienemmistä rinnoista. Sitten itsevarmuus iskee ja haluan kantaa itseni ylpeydellä.

Kun naisilta kysytään, haluaisivatko he kokeilla elämää toistensa kehoissa, Emily ja Saturday olisivat valmiita kokeilemaan sitä. Anastasiya ja Aurea sen sijaan ovat onnellisia juuri omissa kehoissaan.

– Ei millään pahalla, olet todella kaunis, mutta minä rakastan vartaloani, Aurea vastaa.

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!