Katso kuvat!

Irina Tundran pikkuhousut voi ostaa netistä - näitä asioita moni toivoo häneltä turhaan!

Hotnow | 17.09.2019 22:01

Aikuisviihdealan yksi nimekkäimpiä kotimaisia esiintyjiä, Irina Tundra, kertoo elämänkertakirjassaan saavansa hyvät sivutulot pikkuhousujen myynnillä. Irina kauppaa käyttämiään pikkareita netissä, ja asiakas saa ne postissa.

Pikkuhousujen myynti lähti siitä, että urani alussa messuilla eräs kävijä tarjosi minulle kaksikymmentä dollaria pikkuhousuistani. Tajusin heti, että tähän kannattaa tarttua. 

iirina

Strippariasujen mukana tulee yleensä perusstringejä, joita harvoin käytän. Koska niistä oltiin valmiita maksamaan, päätin ryhtyä myymään niitä käytettyinä.

Alkuun Irina pyysi yksistä stringeistä kaksikymppiä. Maineen kiiriessä hän on nostanut hintaa.

Ostaja saa toivoa, minkälaiset pikkarit ja minkälaisen poseerauskuvan hän niissä minusta haluaa. Pidän ostajan ajan tasalla siitä, milloin pidän pikkareita jalassa ja milloin olen postittanut ne. 

IrinaKuva: Photolies.com
ss

Rajoitukset

Ostajat haluavat pikkuhousuilta aistielämystä. Irina kertoo, että hän pitää myyntipikkareita jalassaan enintään kaksi päivää, vaikka
jotkut toivovat enemmän käytettyä vaatekappaletta itselleen.

Pidän enintään kaksi päivää samoja pikkareita. Jotkut toivovat, että pitäisin kolme tai jopa viisi päivää, mutta en suostu siihen terveyssyistä. 

rrr

Minulta ostetaan yleensä mahdollisimman likaiset pikkarit, mutta joskus on haluttu ostaa puhtaatkin täyteen hintaan. Kieltäydyn tekemästä pissa-, kakka- tai kuukautisjuttuja, vaikka niitäkin välillä kysytään. 

Irina kertoo, että hän kauppaa myös käyttämiään sukkahousuja ja korsetteja, mutta eniten kysyntää on pikkuhousuille.

xx

Kursivoidut sitaatit kirjasta Irina Tundra K18 (Docendo). Kuvat: Photolies.com

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!