Hotnow
Katso kuva!

Instagramissa pornoileva Jessica Edström julkaisi povekkaan kuvan – paljasti yllättävän tiedon elämästään: En ole katkera tai surullinen – kuva!

18.11.2019 20:31

Instagramissa rohkeita kuvia julkaiseva Jessica Edström paljasti yllättävän tiedon henkilökohtaisesta elämästään.

Seiskan Tähtityttönä julkisuuteen noussut Jessica julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän istuu sohvalla mustissa rintaliiveissä. Kuvajulkaisunsa yhteydessä hän paljasti asian, jota häneltä on kysytty tasaisin väliajoin.

- Mikä on parisuhdestatuksesi? Olen sinkku, enkä ole tapaillut ketään yli vuoteen. En ole katkera tai surullinen siitä, enkä etsi ketään. Yksin olo on mahtavaa, ja se tarkoittaa sitä, että voit keskittää energiasi tärkeimpään suhteeseesi – siihen, joka sinulla on itsesi kanssa, Jessica kirjoitti kuvansa yhteyteen.

Katso myös: Oho! Jessica Edström julkaisi superseksikkään arkistojen aarteen: onko tässä maatilan pornahtavin apulainen? Kuva!

 

Yllättävä reaktio

Yleensä Jessican kuvat keräävät kuolaavia kommentteja, mutta tällä kertaa hänen ihailijansa kertoivat omista parisuhdekokemuksistaan ja sinkkuna olemisesta.

- Saatan olla sinkku, mutta en ole yksinäinen, eräs Jessican seuraaja kommentoi.

Katso myös: Jessica Edström tykitti tuutin täydeltä paljasta pintaa – poseerasi jopa ilman yläosaa! Kuvat!

- Olen nauttinut sinkkuna olemisesta. Kuten sanoit, voit keskittää energian itseesi. Kaipaan myös omaa tilaa ja aikaa, joten sinkkuna oleminen antaa mahdollisuuden siihen, toinen kirjoitti.

- Parhaat asiat tapahtuvat silloin, kun et etsi niitä, eräs fani tsemppasi.

Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:ARI LAHTI, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!