fbq
Hotnow
03.06.2018 22:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press
Luksuselämää elävä nainen on seksialalla.
Instagramissa luksuselämää esittelevä kaunotar paljastui seksityöläiseksi!
Hotnow
03.06.2018 22:30
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: all over press

Designer-vaatteita ja ylellistä elämäntapaansa Instagramissa esittelevä nainen uskotteli perheelleen, että hänellä oli menestyksekäs ura markkinoinnin parissa. Hänen isosiskonsa sai kuitenkin äskettäin selville totuuden; hänen siskonsa tienaakin todellisuudessa seksialan ammattilaisena.

– Sain hiljattain tietää, että sisareni on seksityöntekijä, anonyymi nainen paljasti stuff.co.nz-sivustolla:

– Hän on asunut Sydneyssä yli viiden vuoden ajan, tienannut hyvin ja käynyt kotona noin puolentoista vuoden välein. Hän näyttää aina hyvältä, on pukeutunut hyvin ja täynnä valheita markkinointiurastaan.

Painii itsetunto-ongelmien kanssa

Nainen sanoo ymmärtävänsä, miksi hänen siskonsa pitää asian salassa heidän vanhemmiltaan, mutta ei ole iloinen siitä, että hän itse sai totuuden selville yhteisen tuttavan kautta. Hän sanoo olevansa huolissaan paitsi siskonsa turvallisuuden, myös tämän itsetunnon puolesta. 

– Hän on paininut itsetunto-ongelmien kanssa, eikä yksikään hänen suhteistaan ole koskaan kestänyt yli puolta vuotta, hän sanoo:

– Tietysti olen huolissani. Ajatus saa minut voimaan pahoin, hän on pikkusiskoni ja olen aina suhtautunut häneen suojelevasti.

Nainen pelkää myös pikkusiskonsa varojen puolesta:

– En usko, että häneltä jää juurikaan rahaa säästöön. Mikäli hänen Instagram-sivultaan voi päätellä, se on täynnä shoppailua, juhlimista ja matkustelua. 

Ilmeisesti sisko ei kuitenkaan jaa naisen huolenaiheita.

– Hän väittää olevansa onnellisempi, kuin hän on koskaan ollut, vannoo ettei käytä huumeita, ja että hän työskentelee turvallisessa ympäristössä. Hän myös sanoo siirtyvänsä toisiin töihin jossain vaiheessa.

Seksiala vieraannuttaa perheenjäsenet

Naisen kirjoitus oli osoitettu escort-palvelua vetävälle Jennifer Sounessille, jolta hän toivoi neuvoja tilanteeseen.

Jennifer myönsi, että seksiala vierannuttaa helposti perheenjäsenet toisistaan. Hän kuitenkin muistutti, ettei seksibisnes ole aina sellaista, kuin televisio antaa ymmärtää:

– Sinun on tunnistettava, miksi ajatus saa sinut voimaan pahoin. Johtuuko se siitä, ettei sinulla ole mitään todellista tietoa siitä, mitä hänen työssään tapahtuu? Ovatko ainoat tietosi peräisin NCIS:n kaltaisista tv-sarjoista?

Lähde: Mirrorstuff.co.nz