Hotnow

Instagram-tähti striimasi vahingossa seksisessionsa!

14.10.2017 22:02

Jokainen meistä on kokenut kiusallisen tilanteen, näppäiltyämme väärään numeroon tai lähetettyämme tekstiviestin väärälle henkilölle. Kristin Hancher kuitenkin lyönee muut laudalta. Hän nimittäin harrasti seksiä, ja striimasi sen vahingossa 3,9 miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

Musical.ly-tähti mokasi pahemman kerran antautuessaan intohimon pauloihin poikaystävänsä, Andrew Gregorin kanssa. Jompi kumpi heistä painoi vahingossa nappia, joka alkoi tallentaa tapahtumia suoratoistona hänen Instagram-tililleen. Onneksi kamera oli suunnattu poispäin parista. Äänet tosin antoivat siitä huolimatta hyvän kuvan siitä, mitä kameran takana oli meneillään. 

Ikimuistoista lähetystä seurasi lopulta yhteensä noin 14 000 ihmistä. Kristin ja Andrew ehtivät jatkaa kolmisen minuuttia, ennen kuin he huomasivat saaneensa suuren yleisön. 

 
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos
Nainen vakuutti jälkeenpäin, ettei hänellä ollut aavistustakaan siitä, että hänen puuhansa näkyivät sosiaalisessa mediassa.

– Haluan pyytää anteeksi jokaiselta, joka näki tämän osan elämääni. Se ei ollut tarkoituksellista. Pyyhkikää se mielestänne, hän pahoitteli seuraajilleen:

– Se oli erittäin kiusallista ja erittäin noloa. Mutta oikeasti hei, sellaista sattuu. Vahinkoja tapahtuu. Täytyy vain jatkaa eteenpäin ja leikkiä, ettei niin koskaan tapahtunut.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!