Hyppää pääsisältöön
Nainen striimasi seksiä Instagram-tilillään.

Instagram-tähti striimasi vahingossa seksisessionsa!

Jokainen meistä on kokenut kiusallisen tilanteen, näppäiltyämme väärään numeroon tai lähetettyämme tekstiviestin väärälle henkilölle. Kristin Hancher kuitenkin lyönee muut laudalta. Hän nimittäin harrasti seksiä, ja striimasi sen vahingossa 3,9 miljoonalle Instagram-seuraajalleen.

Musical.ly-tähti mokasi pahemman kerran antautuessaan intohimon pauloihin poikaystävänsä, Andrew Gregorin kanssa. Jompi kumpi heistä painoi vahingossa nappia, joka alkoi tallentaa tapahtumia suoratoistona hänen Instagram-tililleen. Onneksi kamera oli suunnattu poispäin parista. Äänet tosin antoivat siitä huolimatta hyvän kuvan siitä, mitä kameran takana oli meneillään. 

Ikimuistoista lähetystä seurasi lopulta yhteensä noin 14 000 ihmistä. Kristin ja Andrew ehtivät jatkaa kolmisen minuuttia, ennen kuin he huomasivat saaneensa suuren yleisön. 

 
Nainen vakuutti jälkeenpäin, ettei hänellä ollut aavistustakaan siitä, että hänen puuhansa näkyivät sosiaalisessa mediassa.

– Haluan pyytää anteeksi jokaiselta, joka näki tämän osan elämääni. Se ei ollut tarkoituksellista. Pyyhkikää se mielestänne, hän pahoitteli seuraajilleen:

– Se oli erittäin kiusallista ja erittäin noloa. Mutta oikeasti hei, sellaista sattuu. Vahinkoja tapahtuu. Täytyy vain jatkaa eteenpäin ja leikkiä, ettei niin koskaan tapahtunut.

Lähde: We The Unicorns


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!