Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Jessica Edström

Instagram-pornoilija Jessica Edström poseerasi pallorinnat esillä ja banaani tanassa – fanit sekosivat välittömästi: ”Räjäyttäisit internetin, jos…”

Alatissien kuningattareksi kutsuttu Jessica Edström tarjosi jälleen silmänruokaa ihailijoilleen.

Superseksikkäistä kuvistaan tunnettu Jessica julkaisi Instagram-tilillään liudan kuvia, joista ei paljasta pintaa puutu. Yhdessä otoksessa Seiskan Tähtityttönä julkisuuteen noussut kaunotar poseraa bikineissä. Hän piti kädessään banaania, ja siitähän päivän vitsi keksittiin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Is it you or me with a dirty mind? 🍌😉 #dirtymindsthinkalike

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

- Kummalla meistä on likainen mielikuvitus? Jessica kysyi seuraajiltaan.

Jessican ihailijat ottivat suosikkikaunottarensa vitsistä ilon irti, ja kuvan kommenttikenttä täyttyi kaksimielisistä kirjoituksista.

- Räjäyttäisit koko internetin, jos kuvaisit hidastetun video siitä, kun syöt banaanin, eräs Jessican ihailija kirjoitti.

- Minun banaanini on ehdottomasti isompi, toinen kommentoi.

Katso myös: Jessica Edström tarjosi supernannaa: pyllisti antaumuksella – fanit villiintyivät: ”Voisinpa liittyä seuraasi!”

Jessican uusimmassa kuvassa hän poseeraa pienissä bikineissä, jotka hädin tuskin piettävät blondin rinnat. Kuvatekstinsä perusteella hän on viettänyt viime päivät Puerto Ricossa.

- Olen viettänyt muutamat viime päivät tällä kauniilla saarella yhdessä uskomattomien valokuvaajien ja mallien kanssa. En voi olla ajattelematta, kuinka kiitollinen ja siunattu olen saadessani elää tätä elämää, Jessica hehkutti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Buenos Dias Puerto Rico 📍🇵🇷🌍🌴

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kitties 🐱

A post shared by Jessica PEZSI Edström (@pezsiii) on

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Tomi Kaukolehti, Instagram

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!