Hyppää pääsisältöön
Pettäminen.

Ihmiset pettävät kesäisin!

Kesä on täällä ja niin myös salasuhteet. Tutkimuksen mukaan ihmiset ovat taipuvaisempia pettämään kesällä kuin muina vuodenaikoina.

Tiedon takana on AshleyMadison.com. Naimisissa olevien deittisivu paljastaa, että sen käyttäjämäärät kasvavat räjähdysmäisesti kesäaikaan. Sivuston mukaan salasuhteita etsivien ihmisten määrä tavoittaa huippunsa heinäkuussa. Tutkimuksen tilastot ovat peräisin viime vuodelta, mutta ylläpitäjät uskovat, että sama kaavaa toistuu tänäkin vuonna.

Seksiterapeutti ja The New Monogamy: Redefining Your Relationship After Infidelity -kirjailija Tammy Nelson uskoo tietävänsä, mistä ilmiö johtuu.

– Kohonnut serotoniinin taso liittyy auringonvalolle altistumiseen, joten ihmiset tuntevat olonsa onnellisemmaksi, Nelson selittää:

– Kesäisin lisääntyvä auringonvalo tekee ihmisistä onnellisempia ja itseluotettavaisempia, ja tämä saattaa edistää jonkun päätöstä aloittaa avioliiton ulkopuolinen suhde.

Keskimäärin AshleyMadison.com saa kuukausittain 20 800 uutta jäsentä. Yllättävää kyllä, valtaosa sivuston käyttäjistä on naisia, joten miesten kannattaa alkavan kuun aikana pitää vaimoistaan erityisen hyvää huolta.

Lähde: New York Post


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!