Hyppää pääsisältöön

Hyvänen aika! Äiti kehotti nuorta tytärtään tapailemaan sugar daddyja - rahat kauneusleikkauksiin!

Georgina Clarke, 41, antoi tyttärensä harrastaa seksiä vanhempien miesten kanssa rahaa vastaan. Clarke yllytti Kayla-tytärtään viettelemään miehet, jotta nämä maksaisivat sekä äidin että tyttären plastiikkakirurgiset toimenpiteet.

Siitä saakka, kun Kayla täytti 18, hän etsi äitinsä tuella sugar daddyja rahoittamaan heidän leikkauksiaan.

Naiset käyttivät eri miehiltä saadut rahat muun muassa rintojen suurennuksiin, Botoxiin ja huulitäytteisiin. Äiti ja tytär arvelevat laittaneensa ulkonäköönsä jo 70 000 euroa.

- Olen onnekas, että minulla on Kaylan kaltainen tytär, joka maksaa toimenpiteeni. Minua ei haittaa, että hänellä on sugar daddyja, tai että hänen strippaamisensa maksaa toimenpiteemme, sillä me elämme unelmaamme, äiti kertoo.

"Eihän se oikein ole"

Nyt, kun Kayla on 23-vuotias, naiset istuivat Jeremy Kylen haastateltavaksi. He myönsivät, että kosmeettisiin toimenpiteisiin on helppo jäädä koukkuun. Kauneusleikkauksien lisäksi naisilta kului rahaa hiustenpidennyksiin, pigmentoineihin ja solariumiin.

- Nuorilla tytöillä on nykyään paljon paineita. Koko tämä Kim Kardashian-, Instagram-, selfie-homma, selitti Kayla, joka paljasti halunneensa jo 11-vuotiaana näyttää Katie Pricelta.

Georgina, neljän lapsen äiti, myönsi Kylelelle, että Kaylan toimien rohkaiseminen sai hänet potemaan huonoa omatuntoa.

- Eihän se oikein ole, hän myönsi.

Äiti kertoo nyt luopuneensa leikkauksista ja tavoittelevansa seuraavaksi luonnollisempaa ilmettä.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
YouTube

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!