Hyvän parisuhteen salaisuus selvisi: tylsyys!

Hotnow | 08.02.2020 18:31

Uuden suhteen alku on usein täynnä jännittäviä treffejä ja romanttisia eleitä.

Ajan myötä kynttiläillalliset tapaavat vaihtua Netflixin tuijottamiseen sohvalla. Tästä ei kuitenkaan pidä masentua, sillä asiantuntijan mukaan tylsyys on hyvä merkki.

The Subtle Art Of Not Giving A F*** -kirjailija Mark Manson sanoo, että parisuhteen tulisi olla ”mahdollisimman tylsä” kestääkseen.

– Se voi kuulostaa todella oudolta, mutta jos mietit onnellista, 80-vuotiasta paria, joka on ollut yhdessä 60 vuotta, eivät he ole lennelleet ympäriinsä yksityiskoneilla ja tehneet hulluja lomamatkoja. He ovat pysyneet yhdessä, koska he ovat pystyneet olemaan tylsiä yhdessä. He ovat jaksaneet viettää vuosi toisensa jälkeen yhdessä kotona, samoista tylsistä asioista jutellen, televisiota ja elokuvia katsellen sekä ruokaa laittaen, ja kaikki on mennyt hyvin, Manson selittää Business Insiderille.

Manson lisää, että monet pelkäävät tylsän leimaa. Esimerkiksi sosiaalinen media luo ihmiselle paineita vaikuttaa kiinnostavalta. Manson kuitenkin muistuttaa, että jännitys ja draama harvoin kuuluvat pitkään parisuhteeseen.

– Usein piirteet, jotka tekevät henkilöstä mielenkiintoisen ja monimutkaisen ihmisen, ovat niitä samoja piirteitä, jotka tekevät hänestä kamalan kumppanin romanttisessa mielessä.

Hänestä tylsyys pitäisikin nostaa takaisin kunniaan.

– Minusta meidän tulisi kultivoida tylsyyttä. Tylsyyden pitäisi olla taas hyväksyttävää. Se tulisi nähdä hyvänä asiana, sillä mielestäni se on ehdottomasti hyvä asia parisuhteessa.

Lähde: Business InsiderMirror

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!