Nainen paljastaa maanneensa miehensä isän kanssa.

Hups, naisella oli yhden yön juttu appiukonsa kanssa - joutui erittäin kiusalliseen tilanteeseen!

26.11.2018 17:33

Kumppanien vanhempien tapaaminen ensimmäistä kertaa on aina jännittävä kokemus. Erään naisen tarina on kuitenkin harvinaisen kiusallinen painajainen. Nainen, joka jakoi tarinansa netissä, tunnusti, että hänen kumppaninsa isä oli mies, jonka kanssa hänellä oli ollut yhden yön juttu.

Nainen myöntää, että hänellä on aina ollut silmää kypsemmille miehille. Itse asiassa, hän oli tapaillut ainoastaan iäkkäämpiä herroja kymmenen vuoden ajan, ennen kuin hän löysi tulevan aviomiehensä Tonyn. Kun suhde vakavoitui, nainen tapasi Tonyn äidin. Tonyn isä ja äiti olivat eronneet pojan ollessa kouluikäinen, ja isä oli pitkällä purjehdusmatkalla Karibialla.

Pian Tony kosi naista, ja pari alkoi suunnitella häitään. Tonyn isä Martin halusi osallistua poikansa häihin, joten hän matkusti takaisin Australiaan yhdessä nuoren tyttöystävänsä Marnien kanssa.

– Minun pitäisi varmaan varoittaa, että isäni rakastaa nuorempia naisia, Tony varoitti tulevaa morsiantaan silmiään pyöritellen.

Asiat mutkistuivat, kun Martin ja Marnie koputtivat heidän oveensa. 

– Edessäni seisoi mies, jonka kanssa minulla oli ollut yhden yön juttu muutama vuosi aiemmin. Ei ollut epäilystäkään, etteikö kyseessä ollut sama kaveri, nainen kertoo.

Hän näki Martinin kasvoilta, että myös tämä muisti neljän vuoden takaiset tapahtumat. Nainen on kuitenkin vakuuttunut, että Martin on säilyttänyt heidän salaisuutensa, koska kukaan perheessä ei ole alkanut käyttäytyä oudosti. Onneksi nainen joutuu tapaamaan Martinin vain kerran vuodessa perheen yhteisen illallisen merkeissä.

– Huuleni ovat pysyvästi sinetöidyt tämän asian suhteen, hän vakuuttaa.

Lähde: Mirror 

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!