Naiset ovat tyydyttäneet itseään omituisissakin paikoissa.

Hulluimmat paikat, joissa naiset ovat masturboineet!

Hotnow | 13.12.2017 21:57

Halut voivat yllättää myös sopimattomissa tilanteissa. Kun pakottava tarve iskee, eivät kaikki malta odottaa orgasmia kotiin saakka. Viisi naista paljastaa hulluimmat paikat, joissa he ovat päätyneet tyydyttämään itseään.

Työpaikalla

"Olin töissä urheilukaupassa, ja siellä työskenteli yksi tyyppi, jonka kanssa olisin vain halunnut harrastaa seksiä takahuoneessa. Yhtenä päivänä näin vilaukselta, kun hän oli vaihtamassa työvaatteisiinsa, ja paidaton vartalo sai minut käymään kuumana. Puolivälissä vuoroani en kestänyt enempää. Kuva hänen tiukasta, treenatusta vartalostaan oli piirtynyt mieleeni. Päädyin kävelemään pukuhuoneeseen, jossa sain nopeasti puupenkin allani kostumaan."

Vaatekaupassa

"Olin Forever 21 -liikkeen pukuhuoneessa vibraattoreineni päivineni. Minulla oli pakottava tarve ja olin juuri ostanut uuden lelun. Miksi odottaa kotiin asti?"

Auton ratissa

"Olen masturboinut ajaessani. Se on melkein liian helppoa, kun olet yksin, ilman pikkuhousuja hameen tai mekon alla. Mietin, osasiko kukaan epäillä mitään. Ehkä joku huomasi, että sen lisäksi, että kuljettaja näyttää todella onnelliselta, hänellä on vain yksi käsi ratissa."

Laivastoaluksen vieressä

"USS Nevadan vieressä... Olin vedessä lähes sadan metrin syvyydessä Tyynellämerellä, vierelläni ydinohjus, joka kykenee pyyhkimään kokonaisia kaupunkeja maan päältä."

Ystävän sängyssä

"Olin ystäväni luona yökylässä ja nukuimme samassa sängyssä. Luulin, että hän oli jo nukahtanut ja minulla oli ollut koko illan palava tarve tyydytykseen. Jostain syystä ajattelin, että olisi hyvä idea antaa palaa. Menin peiton alle, ja olin jo lähellä orgasmia, kun ystäväni kääntyi ja käski minua olemaan liikkumatta niin paljoa. Jäädyin ja pyysin anteeksi. Hän kysyi, mitä olin ollut tekemässä. Jostain syystä päätin olla rehellinen ja kertoa totuuden. Pitkän hiljaisuuden jälkeen hän sanoi: "No, minä keskeytin sinut, mutta voin auttaa sinut loppuun."

Lähde: Women's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!