Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
coco austin

Huhhuh, Coco Austin edestä ja takaa - tämä herkkupeppu ansaitsee vain pienimmät narustringit!

Legendaarisen amerikkalaisräppäri Ice T:n vaimo on vähintäänkin yhtä kuuluisa kuin miehensä, mutta täysin eri meriittien vuoksi. 

Uhkea Coco Austin tunnetaan näyttelijänä, some-kasvona sekä mallina. Nainen on vuosien varrella todistanut useita kertoja, ettei hän häpeä kurvikasta vartaloaan. Yhdysvallat juhli eilen torstaina itsenäisyyspäiväänsä, jonka kunniaksi Coco julkaisi kolmelle miljoonalle seuraajalleen suorastaan kiusoittelevan rantakuvan amerikanlippubikineissä. 

Katso myös: Coco Austinin panos rintasyöpäkampanjaan: esittelee jättirintojaan pienen pienissä rintsikoissa - video!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy 4th 🎆🎆🎆🎆

Henkilön Coco (@coco) jakama julkaisu

Selvää on se, ettei valokuva ole tuoreimmasta päästä, mutta se ei faneja näyttää haittaavan! Se on kerännyt ennätysmäärän tykkäyksiä sekä ylistäviä kommentteja. 

Lue lisää: 4th of July ja isänmaallista paljasta pintaa! Victoria’s Secret -malli poseeraa korkosaappaissa alasti - haluaisitko liehuttaa lippua?

Ei ole kaukaan, kun Coco esitteli upeaa vartaloaan myös takaa päin. 

- Olen aina rakastanut vartaloani takaa päin, enkä tarkoita peppuani, Coco kirjoitti kuvan yhteyteen ja viittaa treenattuun selkäänsä. 
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!