Katso kuvat!

Huhheijaa, mitä vartaloita! Tyrmäävät supermallit esittelivät pikkuruisia narubikineitä: D-vitamiinit talteen - katso kuvat!

Hotnow | 24.08.2020 18:04

Muotimaailmalla säkenöi, kun supermallit esittelivät kuumina Luli Faman uutta seksikästä uimapuku- ja bikinimallistoa Miami Beachilla, Floridassa.

Bikineiden kirjo oli kovin värikästä ja leikkisää, ymmärrettävästi tuomaan piristettä muuten niin epävakaaseen maailmantilanteeseen. Erityisesti narubikinit olivat suunnittelijan suosiossa, ja koostimmekin niistä yleiskatsauksen tuoreimpiin muotikuvioihin.

Narubiksujen etuihin kuuluu myös alkusyksyn auringosta talteen napattu D-vitamiinien maksimointi, kun taas täysin pukein, kertakäyttöhanskoineen ja kasvomaskeineen pitänee turvautua esimerkiksi riittävään kalan syöntiin tai vitamiinipurkkeihin. (Muista kuitenkin maltillinen aika auringossa ja käytä riittävää suojakerrointa.)

Lue myös: Hollywood-kaunottaret esittelevät seksikästä kesämuotia: kevyet rintsikkatopit ja legginsit - ota tästä mallia!

Tänä kesänä pinnalla on ollut myös rintaliivitoppimuoti, jonka yhteydessä hiostavia rintsikoita ei tarvitse pukea navan paljastavan topin alle. Esimerkkiä julkkispiireissä ovat näyttäneet muun muassa laulaja Lady Gaga, huippumalli Alessandra Ambrosio, tv-tähti Paris Hilton, näyttelijä-laulaja Jennifer Lopez ja Hollywood-stara Vanessa Hudgens.

Lue myös: Lady Gagan vaalea trikoopeppu ja rintsikkatoppi käänsivät päät ruokakaupassa - miesystävä nappasi lounaskuoharit matkaan!

Lue myös: Nyt törröttää tyylillä! Alusvaatemalli Alessandra Ambrosio viihtyy vapaalla ilman rintaliivejä - inspiroivat kuvat!

bikinit

bikinit

bikinit

bikinit

bikinit

bikinit

 

bikinit

bikinit

bikinit

Malli

Lue myös: Nyt on kurvit kohdillaan: 40-vuotias Kelly Brook postasi rehellisiä bikinikuvia – fanit sekosivat jumalaisesta vartalosta!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!