Hyppää pääsisältöön
Katso kuvat!
Claudia Romani pyllisteli jälleen.

Huh, mitä pyllistelyä! Superseksikäs Playboy-kaunotar Claudia Romani ja fitness-tähti Jess Picado keikistelevät pikkuruisissa bikineissä – tyrmäävät kuvat!

Miamissa jo pitkään asunut italialaissyntyinen mallikaunotar Claudia Romani on esiintynyt muun muassa Playboy-lehden sivuilla. Tummaverikkö on myös herättänyt huomiota paljastavilla asuillaan ja rohkeilla poseerauksillaan eksyessään paparazzien kameroiden eteen.

Claudia Romani uima-altaalla.

Lue myös: Täydelliset pakarat rannalla! Claudia Romani keikistelee bikineissä - herutuskuvat St. Patrick's Dayn kunniaksi!

Tällä kertaa Claudia keikisteli uima-altaalla Miamissa. Mustiin bikineihin sonnustautuneen Claudian seurana allaspäivää oli viettämässä amerikkalainen fitness-kaunotar Jess Picado.

Claudia Romani uima-altaalla.

Lue myös: Bikinipeput esiin! Claudia Romani ja Cloe Greco keikistelevät rantakuvissa Floridassa - tämä ei jätä kylmäksi

Uima-altaalla ja sen vieressä aurinkotuoleilla viihtyneet kaunottaren eivät ujostelleet, vaan he esittelivät auliisti parhaita puoliaan paikalla olleelle kuvaajalle.

Claudia Romani uima-altaalla.

Lue myös: Huh, hellettä! Playboy-kaunottaret Claudia Romani ja Melissa Lori pornoilivat uimarannalla – kuvat!

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy Käyttäjäksi Tästä linkistä!


Teksti:
Kalle Väistö
Kuvat:
All Over Press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!