fbq
Hotnow
31.08.2015 19:44
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Huh, minkä povipommin kokoomusedustaja löysi avustajakseen - kuva!
Huh, minkä povipommin kokoomusedustaja löysi avustajakseen - kuva!
Hotnow
31.08.2015 19:44
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Kansanedustaja Timo Heinosen (kok.) tuoreella eduskunta-avustajalla Kati Kokkosella on taustaa niin missi- kuin fitness-ympyröistä. Hämeenlinnalainen Kati, 22, voitti Miss Globe –tittelin kesällä 2012, ja päättyneenä kesänä tumma kaunotar edusti Suomea W.A.B.B.A.–liiton Miss Model –bikinikilpailujen fitness-sarjassa, missä hän sijoittui upeasti toiseksi.

TAUSTAA: Vau, nämä supersexyt kuvat vakuuttivat missituomariston - katso!

 

 

Timo on uudesta avustajastaan selvästi innoissaan.

–Kati on opiskellut viime vuodet Tallinnan yliopistossa ja siirtyy nyt sieltä sitten eduskuntaan. Katin kautta saan uudenlaista osaamista ja kokemusta tiimiin ja onhan Kati jo pitkään mukana ollutkin ja erityisen vahvasti 2015 eduskuntavaalien kampanjassa, Timo kirjoitti blogissaan viime viikolla.

–Tervetuloa Kati siis nyt sisäpiiriin ja eduskunta-avustajakseni. Edessä on työntäyteinen vuosi ja vaikeita ja isojakin päätöksiä joiden parissa joudumme viettämään tunnin, päivän jos toisenkin, Timo jatkoi.

 

Kati on koulutukseltaan kauppatieteiden ylioppilas. Hän on opiskellut Tallinnan Teknillisessä yliopistossa kauppatieteitä.

Eduskunta palaa kesän istuntotauolta ensi viikon tiistaina (8.9.). Nähtäväksi jää, kuinka monella mieskansanedustajalla menee kahvit väärään kurkkuun tummaan povipommiin törmätessä.