Hotnow
Katso kuvat!

Huh hellettä! Instagramin seuratuimmat seksipommit heittivät liiat vaatteet ja lähtivät rannalle – kuvat!

03.08.2019 22:02

Mikä asia yhdistää satojentuhansien ihmisten seuraamia Instagram-malleja?

No tietenkin se, että hellekelien koittaessa hehkeät kaunottaret heittävät liiat vaatteet nurkkaan ja lähtevät rannalle!

Ja ruuhkaa rannoilla riittää, sillä tämä kesä on ollut kaikkien aikojen lämpimin koko maailman mittaushistoriassa.

Seiska kokosi hehkuvan kuuman kuvagallerian biitseille bikineissä päätyneistä some-kaunottarista. Näille seksipommeille sataa Instagramissa tuhansittain sydämiä!

Shantal Monique 602 000 seuraajaa

Shantal Monique

Shantal Monique, 30, on poseerannut useita kertoja alasti Playboyn sivuilla. Mallintöiden ohella Shantal on opiskellut biokemiaa Arizonan yliopistossa.

Claudia Romani miljoona seuraajaa

Claudia Romani

Claudia Romani, 37, saattaa olla suomalaisillekin tuttu italialaismalli, sillä hän on poseerannut mallikuvissa yhdessä Seiskan entisen Tähtitytön Jessica Edströmin kanssa. Claudia on rikkonut Instagramissa miljoonan seuraajan rajan, mutta italialaiskaunotar tekee kaikkensa saadakseen heitä lisää.

Bree Lynn Kleintop 412 000 seuraajaa

Bree Lynn Kleintop

Vaalea Bree Lynn Kleintop, 25, tunnetaan mallintöidensä lisäksi myös ammattisurffaajana. Paparazzi tallensi Breen limenvihreissä bikineissä Miami Beachillä.

CJ Perry 3,4 miljoonaa seuraajaa

CJ Perry

Show-painin faneille CJ Perryn, 34, kasvot ovat tutut, sillä vaalea kaunotar tunnetaan WWE-organisaation painijana nimellä Lana. Atlantan täydelliset naiset -sarjassakin nähty CJ ilmeili rannalla Malibussa.

Ana Braga 171 000 seuraajaa

Ana Braga

Brasilialaismalli Ana Braga, 37, ei pelkää näyttää paljasta pintaa julkisillakaan paikoilla. Anan vartaloa on saatu ihastella myös useiden maiden Playboyn sivuilla, ja hän on myös hyvin aktiivinen Instagramissa.

Trista Mikail 303 000 seuraajaa

Trista Mikail

22-vuotias Trista Mikail tietää, millaisilla kuvilla saavuttaa sydämiä ja tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa. Amerikkalaismalli keikisteli kameralle minibikineissä Malibussa.

Zita Vass 713 000 seuraajaa

Zita Vass

Unkarilais-yhdysvaltalainen Zita Vass, 30, on tehnyt töitä mallina 10-vuotiaasta asti, mutta häneltä löytyy kokemusta myös valkokankaalta ja tv-sarjoista. Zita on muun muassa esiintynyt täysin nakuna Californication-suosikkisarjassa, ja lisäksi hänet nähtiin myös Maissilapset-kauhuelokuvassa.

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!