Huh, Suomen ja Venezuelan fitness-beibet kohtaavat kuumassa bikinitaistossa - katso!

Hotnow | 26.09.2014 02:32

Nordic Pro Bikini -kisan hallitseva mestari Anna Virmajoki kohtaa lokakuun alussa Lahdessa järjestettävässä Nordic Fitness Expo -tapahtumassa yhden maailman tunnetuimmista fitness-tähdistä. Annan kanssa IFBB Nordic Pro Bikini -ammattilaiskisan kirkkaimmasta tittelistä  nimittäin nousee lavalle kisaamaan muun muassa venezuelalainen Michelle Lewin.

 

Anna kilpailee Lahdessa Pro Bikini -ammattilaiskisassa.

 

Facebook-faneja yli 2,2 miljoonaa

Michelle on kilpakumppaneihinsa verrattuna sosiaalisen median kuningatar. Hänellä on Instagramissa peräti yli 900 000 ja Twitterissä yli miljoona seuraajaa. Facebook-faneja fitness-tähdellä on yli 2,2 miljoonaa. 27-vuotias Michelle tunnetaan lempinimellä ”La Cuerpa”, joka on espanjaa ja tarkoittaa suomeksi kroppaa. Hän on myös poseerannut Venezuelan Playboy-lehdessä.

 

Michelle postaa kisakuviaan ja selfieitään ahkerasti sosiaalisessa mediassa.

 

Toinenkin suomalainen Pro Bikini -kisassa

Kilpailu Pro Bikini -tittelistä tulee olemaan kova, sillä Annan ja Michellen lisäksi lavalle nousee kymmenkunta muuta huippuammattilaista. Toisena suomalaisena Pro Bikini -lavalla nähdään Sara Back, joka kilpailee ensimmäistä kertaa ammattilaisena.

Katso päivittyvä kilpailijalista Nordic Fitness Expo -sivulta täältä!

 

Anna Virmajoki

 

IFBB on Valo ry.:n jäsen!

Fitness-urheilu sai virallisen statuksen, kun Valtakunnallisen liikunta- ja urheiluorganisaation Valo ry:n hallitus hyväksyi IFBB Finland ry.:n uudeksi valtakunnalliseksi jäsenjärjestökseen syyskuun alussa 2014. Vain yksi lajijärjestö voi olla Valon jäsen. IFBB järjestää lajin viralliset SM-kilpailut ja lähettää kilpailijat kansainvälisiin arvokisoihin.

 

Mikä IFBB?

IFBB eli International Federation of Bodybuilding and Fitness perustettiin vuonna 1946. IFBB on jäsenmäärän perusteella yksi maailman suurimmista urheilujärjestöistä ja siihen kuuluu 188 jäsenmaata. Se on ainoa kehonrakennus- ja fitness-liitto, jossa tehdään WADA:n hyväksymiä dopingtestejä.

 

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!