Katso kuva!

Hiki nousee pintaan! Kuumottavassa kesäkuussa ei tarvitse turhaan pukeutua – kuvia julkkiskaunottarista hyvin vähäisessä vaatetuksessa!

Hotnow | 18.06.2020 22:12

Hiostavilla keleillä ei kannata pukea päälle liiaksi. Sen tietävät nämä kuvan kauniit kaunottaret.

He ovat heittäneet niskaansa kesäkuun helteillä vain pienoiset alusvaatteet, ja kaikki eivät edes sitäkään. 

Nicki Minaj

Amerikkalainen räppärikaunotar, joka tuli kansainväliseksi tähdeksi vapaamielisillä lyriikoillaan ja uhkeilla muodoillaan. Monet mieltävätkin Nickin pakaroidensa ansiosta eräänlaiseksi twerkkaustanssin äidiksi. 

Räppäri ei ole koskaan ujostellut näyttää kroppaansa julkisuuden valokeilassa, kuten tästä somekuvasta voi nähdä. Siinä hänen meheviä rintojaan peittävät vain muutamat tähti tarrat. 

Nicki minaj

Britney Spears

Britneyn supersuosittujen hittibiisien tanssikoreografioita jorataan vielä tänäkin päivänä. Laululavoilla Britney ei ole kuitenkaan viime vuosina säväyttänyt samalla tavalla kuin 2000-luvun alussa uransa huipulla. Kunnostaan kaunotar on pitänyt huolen urheillen äärimmilleen bodatun mieskarkkinsa kanssa. 

Lue lisää: Huhhuh! Uskomattomat bikinibeibet kesäisissä tunnelmissa – katso kuuma kuvasarja! 

Britneyn upean hehkeä bikinikuva paljastaa, että hänen vatsansa on yhä yhtä timmi kuin koulutyttöasussa ...Baby One More Time -musiikkivideolla. 

britney spears

Elsa Hosk

Ruotsalainen supermalli on säväyttänyt Victoria’s Secret -alusvaatemalliston enkelinä. Sulokas kaunotar herättää nyt huomiota vaaleansinisissä alusvaatteissa, kun hän pyrkii riisumaan hiostavat farkut jalastaan.

Elsa hosk

Rhian Sugden

Englantilainen glamour-malli on esitellyt muhkeita muotojaan useissa miestenlehdissä kotimaassaan.  

Lue lisää: Nyt on ihania bikinikroppia! Tv:stä tutut kaunottaret kesäisissä tunnelmissa – hikisen kuumat kuvat! 

Usein viettelevissä alusvaatteissa viihtyvän povipommin ihailijat saattavat tuntea lämmön nousevan hänen kuviaan katsoessa. Tällä kertaa Rhian poseeraa paljastavissa alusvaatteissa makuuhuoneessa viettelevästi polvillaan.  

Rhian Sugden

Alexina Graham 

Punatukkainen mallikaunotar on kotoisin Englannista. Hän asteli Victoria’s Secret -alusvaatemalliston ensimmäiseksi punapääksi vuonna 2019, kun hän hurmasi kaikki catwalkilla. 

Alexina jatkaa viehätysvoimaansa myös mustissa alusvaatteissa, joissa on pieniä kukkakuvioita. Pienoiset vaateparret näyttävät siltä, että voisivat pudota hänen päältään hetkenä minä hyvänsä. 

Alexina Graham

Alexina Graham 2

Alexina Graham 3

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!