"Hetki, josta ei ole paluuta" - Tältä tuntuu miehen orgasmi!

Hotnow | 30.07.2017 18:58

Naisen orgasmi on miehille mysteeri ja toisaalta peniksen toiminnot eivät koskaan täysin aukene naisille. Yhdeksän rohkeaa miestä yritti kuvailla naisille, miltä siemensyöksy tuntuu.

1. – Peniksen pää on yhä herkempi, sydämesi alkaa lyö nopeammin ja tunne on yhä miellyttävämpi. Sitten tulet hetkeen, josta ei ole paluuta, ja voit tuntea supistukset peniksessäsi, kun työnnät siemennestettä kohti peniksen päätä.

2. – Kuin yksisarvinen kakkaisi hedelmäkarkkeja.

3. – Kuin aivastaisit ja haukottelisit samaan aikaan.

4. – Kuin kusisit tähtisumusta tehtyjä sateenkaaria.

5. – Tiedäthän hetken, kun seisot jossain syrjäisessä paikassa ja sinut valtaa täydellinen rauha, ja niskakarvasi nousevat pystyyn ja tunnet, että energia virtaa lävitsesi ja tuo kyyneleet silmiisi? Se on sama tunne, mutta peniksessäni.

6. – Kuvittele, että yhdistäisit seksistä ja voimakkaasta, automaattisesta aivastuksesta saamasi nautinnot. En tarkoita sellaista aivastusta, jota yrität pidättää, ja se tuntuu korvissasi. Sellainen aivastus, joka heittää sinut kumoon, koska et yrittänytkään estellä sitä.

7. Tuntuu kuin kuuma hunaja ja rommi kulkisivat suonissasi, levittäen auringonpaistetta kaikkiin elimiin ja kudoksiisi.

8. – Se on kuin todella miellyttävä kutitus, joka purkautuu syvältä nivusista, ja todennäköisesti alkaa jossain eturauhasen tienoilla. Tämä mielihyvän tunne syöksyy ylös vartta ja peniksen päähän. Kuvaan tunnetta "kutinana", mutta se on paljon intensiivisempi ja samaan aikaan ikään kuin jännite.

9. – Se on samanlainen kuin tunne, kuin silloin, kun joku käyttää sinuun päänahan hierontalaitetta, paitsi että tunne on kaikkialla kehossasi. 

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!