Katso kuvat!

Herranjestas, mitkä seksikurvit! Aikuisviihdettä tekevä Chloe Khan kekkuloi pienessä kangaspalassa Dubaissa - tätä povipommia seuraa myös Sofia Belórf!

Hotnow | 24.11.2020 20:03

Povipommi Chloe Khan, 28, on uskomaton näky paljastavassa asussaan Dubaissa, Arabiemiraateissa.

Asu on mitä ilmeisimmin iltauintiin soveltuva. Katseet keräävä muodikas kangaspala ja kultaketjut toivat esille kuitenkin uhkean glamourmallin upeat muodot. Ei ihme, että kurvikkaalla sulottarella on Instagramissa peräti yli kaksi miljoonaa seuraajaa. Muun muassa kohukaunotar Sofia Belórf seuraa Chloeta sosiaalisessa mediassa.

Brittiläistä Chloeta voi ihastella lähemmin myös K18-materiaalia julkaisevalla OnlyFans-sivustolla, jossa hän pyytää seuraajiltaan 19,90 dollarin kuukausimaksua tuottamastaan sisällöstä. Summa on noin 17 euroa.

Mutta näistä ihanista kuvista ei tarvitse maksaa! Katso kaikki neljä otosta klikkaamalla kuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Lue myös: Seksipommi liikenteessä! Aikuisviihdettä tekevä uhkea Lauren Goodger ikuistettiin läpinäkyvässä mekossa

Lue myös: Muistatko tämän 80-luvun seksipommin? Discokuningatar Sabrina julkaisi roisia taidekuvia - uhkea laulajakaunotar poseeraa yläosattomissa!

Chloe Khan edustaa itseään varsin näyttävästi Dubain vartaloa hellivässä säässä. Katso lisäkuvia kaunottaresta tästä.

Lue myös: Mitkä muodot! Seksipommi Coco Austin ja Kristy-sisko jumppailevat takapihalla päällekäin uimapuvuissa - kuvat!

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:All Over Press ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!