Hotnow

Hauskaa vai seksin tappavaa huumoria: Naisen emätin "puhuu" miehelle!

30.10.2018 21:46

Kukaan ei ole täydellinen. Parisuhteessa kumppanista ilmenee väistämättäkin piirteitä, jotka ovat vähemmän toivottuja. Redditissä naureskellaan parhaillaan miespololle, joka ihmettelee, miksi hänen tyttöystävänsä vaginan täytyy "jutella" hänelle.

– Minun 26-vuotias tyttöystäväni leikkii emättimensä puhuvan minulle, eikä hän suostu lopettamaan. Mitä minun pitäisi tehdä.

"Naispuolinen Ace Ventura"

The Sun-lehden mukaan mies selittää, että nainen on "upea, suloinen, hauska, emotionaalisesti itsenäinen ja hyvä kommunikoimaan, kaikkea sitä, mitä olen ikinä halunnut":

– Hän on omalaatuinen ja höpsö ja nautin kaikesta, lukuunottamatta sitä yhtä asiaa. Hänen mielestään on uskomattoman hauskaa liikutella emätintään ja antaa sille oma ääni.

Nainen on myös antanut vaginalleen nimen, Mister Muppet. Mies kertoo yrittäneensä puhua asiasta rakkaalleen, mutta turhaan. Miehen mukaan naisen outo käytös on vaikuttanut negatiivisesti heidän seksielämäänsä, koska hän ei osaa enää suhtautua emättimeen "seksuaalisesti".

Erikoinen kysymys herätti ymmärrettävästi hilpeyttä muiden sivuston käyttäjien joukossa. Tyttöystävää on kutsuttu muun muassa "naispuoliseksi Ace Venturaksi" ja kommentteja on kertynyt jo lähes 700. Vaikka suurin osa on nauranut miehen tuskalle, osa on yrittänyt tarjota hänelle aivan oikeitakin neuvoja.

– Jos vakavissasi kerrot hänelle, että seksi loppuu, koska et voi edes katsoa hänen sukuelimiäan, sen luulisi herättävän hänet, ehdotti yhtä käyttäjä.

– Kyllä minä ainakin haluaisin ehdottomasti tietää, jos poikaystäväni ei enää kiihottuisi minusta, eräs nainen vakuutti.

– Se, että tekee toisen henkilön olon tahallaan epämukavaksi, koska se on muka "hauskaa", on asia, jota en ymmärrä ollenkaan, yksi kommentoijista päivitteli.

Lähde: RedditThe Sun

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!