Hyppää pääsisältöön
Seksissä kuukautisten aikana on etunsa.

Harrasta seksiä kuukautisten aikana!

Seksi kuukautisten aikana ei ole kaikkien mieleen, mutta itse asiassa siinä on monia yllättäviä etuja. Seksin harrastaminen saattaa muun muassa lyhentää kuukautisten kestoa.

1. Kuukautiset lyhenevät

Aina, kun nainen saa orgasmin, hänen kohtunsa supistuu, mikä poistaa kuukautisverta nopeammin. Jokainen supistuminen auttaa kehoa hankkiutumaan eroon verestä ja lyhentämään kuukautisten kestoa. On kuitenkin syytä muistaa, että pelkkä seksi ei riitä, vaan naisen orgasmi on välttämätön tämän edun hyödyntämiseksi.

2. Kivut lievittyvät

Seksin toinen etu on, että se voi lievittää kuukautiskipuja. Orgasmin myötä kehoon vapautuu oksitosiinia, dopamiinia ja muita endorfiieja, jotka ovat apteekin tuotteita tehokkaampia kipulääkkeitä.

3. Suhde ja itsevarmuus paranevat

Heille, jotka eivät ole maailman seikkailunhaluisimpia makuuhuoneessa, seksi kuukautisten aikana voi olla suuri askel. Monet asiaa kokeilleet naiset ovat kuitenkin myöntäneet rohkaistuneensa kokeilemaan myös muuta uutta makuuhuoneessa. Lisäksi intiimi kokemus lähentää sinua ja kumppaniasi.

4. Liukastetta ei tarvita

Kuukautiset vähentävät liukasteen tarvetta. Naiset, joilla on vaikeuksia kostua luonnollisesti, saattavat huomata merkittävän parannuksen kuukautisten aikana.

Lähde: Mirror


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!