Potilas sai yllättävän diagnoosin hammaslääkärissä.

Hammaslääkärit neuvoivat miestä antamaan vähemmän suuseksiä!

Hotnow | 17.06.2018 22:55

Meksikolainen mies hakeutui hammaslääkäriin ympyrämuotoinen jälki kitalaessaan. Lääkärit neuvoivat häntä antamaan vähemmän suuseksiä.

47-vuotias potilas tuli hammaslääkäriin paikkaamaan hampaansa. Lääkärit kuitenkin havaitsivat miehen kitalaessa "muodoltaan pyöreän affision". Mies ei ollut tietoinen vauriosta ja vakuutti, ettei se ollut aiheuttanut hänelle kipua. Asiasta hämmentyneet hammaslääkärit kävivät läpi miehen potilashistorian selvittääkseen, mikä vamman oli voinut aiheuttaa. Mies kertoi, että hän oli käyttänyt kannabista ja kokaiinia ja että hän oli seksuaalisesti aktiivinen miesten kanssa. Viimeksi hän oli antanut oraaliseksiä kolme päivää ennen hammaslääkärivisiittiä. Hammaslääkärit päättelivät, että kyseessä on eryteemana tunnettu ihon ärsytys, joka oli aiheutunut oraaliseksistä.

– Toistuvat iskut ja verisuonten laajeneminen imemisen aiheuttaman negatiivisen paineen takia voivat aiheuttaa hematooman kitalaen ja peniksen tullessa kosketuksiin, kirjoitti potilasta hoitava tohtori Luis Alberto Mendez raportissaan:

– Tietojen perusteella päättelimme, että kitalaen eryteema liittyi suuseksin harjoittamiseen.

Hammaslääkärit arvelivat, että vamma paranisi itsestään. He kuitenkin neuvoivat miestä välttämään suuseksin antamista muutaman päivän ajan. Hän palasi tarkastukseen 15 päivän kuluttua, jolloin jälki oli täysin kadonnut ja mies pääsi jatkamaan seksielämäänsä normaaliin tapaan.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!