Skip to main content

Haluatko nukahtaa naisen haaruksiin? Tämä tuote on sinua varten!

Oletko unelmoinut, että saisit nukkumaan mennessäsi painaa pääsi tyynyn sijaan naisten haaruksiin? Ainakin japanilaisille keksijöille tämä on tuttu fantasia, sillä he ovat nyt kehitelleet tähänkin ongelmaan ratkaisun.

Pillowpanties on ilmeisesti kaikkein yksinäisimmille sinkuille suunnattu tuote. Tyynyn ylle puettavien alushousujen on tarkoitus saada tyyny tuntumaan naisen intiimialueelta. Illan tullen tuotteen omistaja voi siis painaa päänsä pikkuhousuihin, ja kuvitella, että kyseessä on toinen ihminen.

Tuotteen on kehitellyt japanilainen valmistaja, Ligre. Puuvillasta valmistetut pikkuhousut ovat noin 50 senttiä korkeat ja 80 senttiä leveät, joten ne mahtuvat hyvin kaikkien tavallisten tyynyjen ylle. Tyynyn mainos kehottaa asiakkaita nuuhkimaan alushousuja sängyssä maatessaan, sillä se auttaa heitä rentoutumaan ja nukahtamaan.

– Hyvää haisteltavaa, Ligre mainostaa tuotettaan.

Asiakkaille, jotka kaipaavat lisää realismia, pikkuhousuihin on tarjolla myös tahroja, jotka vahvistavat vaikutelmaa, että kyseessä olisi tyynyn sijaan ruumiineritteitä tuottava ihminen.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Katso Seuraavaksi

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!