Hyppää pääsisältöön
Emättimen kautta saavutettava orgasmi on mahdollinen.

Haluatko kokea emätinorgasmin? Näin onnistut siinä!

Valtaosa naisista ei saa orgasmia pelkän penetraation avulla. Vaikka emätinorgasmi on harvinainen, on se mahdollinen. She Comes First: The Thinking Man's Guide to Pleasuring a Woman-kirjailija Ian Kerner huomauttaa kuitenkin, ettei emättimen orgasmiakaan saavuteta pelkällä peniksellä.

– Emättimen orgasmeja ei tapahdu ilman jonkinlaista klitoriksen stimuloimista. Niitä voidaan parantaa G-pisteen avulla, jolloin saadaan aikaan erilaisia tuntemuksia, Kerner selittää:

– En halua sanoa, että ne ovat myytti, koska jotkut naiset kykenevät saamaan niitä, mutta on hyvin harvinaista, että nainen saa orgasmin yksinkertaisella sisään-ulos-liikkeellä.

Seksiasiantuntija tohtori Emily Morse neuvoo, että Kegel-harjoitukset ovat hyvä tapa parantaa mahdollisuuksiaan emättimen kautta saavutettavaan orgasmiin. Treenatut lantionpohjan lihakset auttavat G-pisteen löytämisessä. Hän ehdottaa myös kokeilemaan käyrää, G-pisteelle suunniteltua seksilelua. Asennoista hänen mukaansa varmin valinta on doggy style, jossa penis työntyy sisälle oikeassa kulmassa. Jos tämä ei toimi, voi nainen kokeilla päällä olemista:

– Se sattaa tarkoittaa eteen- tai taaksepäin nojaamista tai nopeuden säätelemistä, mutta kun nainen on päällä, hän saa rauhassa kokeilla, kunnes se osuu oikeaan.

Lähde: Cosmopolitan


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

>

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!