Hotnow

Haluatko kokea emätinorgasmin? Näin onnistut siinä!

14.07.2017 17:57

Valtaosa naisista ei saa orgasmia pelkän penetraation avulla. Vaikka emätinorgasmi on harvinainen, on se mahdollinen. She Comes First: The Thinking Man's Guide to Pleasuring a Woman-kirjailija Ian Kerner huomauttaa kuitenkin, ettei emättimen orgasmiakaan saavuteta pelkällä peniksellä.

– Emättimen orgasmeja ei tapahdu ilman jonkinlaista klitoriksen stimuloimista. Niitä voidaan parantaa G-pisteen avulla, jolloin saadaan aikaan erilaisia tuntemuksia, Kerner selittää:

– En halua sanoa, että ne ovat myytti, koska jotkut naiset kykenevät saamaan niitä, mutta on hyvin harvinaista, että nainen saa orgasmin yksinkertaisella sisään-ulos-liikkeellä.

Seksiasiantuntija tohtori Emily Morse neuvoo, että Kegel-harjoitukset ovat hyvä tapa parantaa mahdollisuuksiaan emättimen kautta saavutettavaan orgasmiin. Treenatut lantionpohjan lihakset auttavat G-pisteen löytämisessä. Hän ehdottaa myös kokeilemaan käyrää, G-pisteelle suunniteltua seksilelua. Asennoista hänen mukaansa varmin valinta on doggy style, jossa penis työntyy sisälle oikeassa kulmassa. Jos tämä ei toimi, voi nainen kokeilla päällä olemista:

– Se sattaa tarkoittaa eteen- tai taaksepäin nojaamista tai nopeuden säätelemistä, mutta kun nainen on päällä, hän saa rauhassa kokeilla, kunnes se osuu oikeaan.

Lähde: Cosmopolitan

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!