Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Daniella Chavez

Häh! Tämä kannattaa katsoa: Playboy-pupu avaa pullonkorkin tissillä!

Jotkut saattavat muistaa chileläiskaunotar Danielle Chavezin vuosien takaisesta pikasuhteesta jalkapalloilija Christiano Ronaldoon. Etelä-Amerikassa Danielle tunnetaan paitsi huippufutarin salarakkaana, niin myös Playboy-pupuna, sillä hän tähditti lehden Meksikon versiota neljä vuotta sitten.

Arkistokuva: Danielle Playboy-kuvauksissa vuonna 2015.

Dan

Kaunotar on kerännyt huomiota räväköillä seksipaljastuksillaan. Daily Mirrorin haastattelussa vuonna 2015 Danielle kertoi, että antoi silloiselle poikaystävälleen lahjaksi "kolmen kimpan".

- Ennen juhlapäivää pyysin erästä naispuolista ystävääni apuun. Synttärijuhlat alkoivat sitten asunnollani illallisen ja drinkkien merkeissä. Poikaystäväni oli kyllä aika ihmeissään, kun aloin suudella ystävätärtäni ja vähensimme vaatteita. Siitä se sitten lähti, kuuma yö.

Kolmen kimpan kokenut poikaystävä on todennäköisesti jo historiaa, sillä sittemmin kaunotar on yhdistetty ainakin näyttelijä Bradley Cooperiin. Nyt Danielle on noussut otsikoihin Instagram-videon myötä. Tallenteella näkyy, kuinka hän avaa muovipullon korkin tissillään, kas näin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Desafío cumplido!💦 #bottlecapchallenge @dachafit @lituschile .

A post shared by Daniella Chávez (@daniellachavezofficial) on

Kurvittaren Instagramista ei muutenkaan rohkeaa materiaalia puutu. Huomio kiinnittyy lähes joka kuvassa superantavaan kaula-aukkoon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mi amor que vemos? modo #netflix 🍕🍺 Recomienden series o películas!

A post shared by Daniella Chávez (@daniellachavezofficial) on

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Pauli Poutanen
Kuvat:
All over press, instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!