Hyppää pääsisältöön
Amazon Echosta tuli seksilelu.

Gary loi kaiuttimestaan digitaalisen seksidominan - näin se toimii: idea lähti Mr. Robot -sarjasta!

Brittiläinen seksileluharrastelija Gary on tuunannut Amazon Echo -kaiuttimestaan dominatrixin. Maailman ensimmäinen digitaalinen, ääniohjattu dominatrix kantaa nimeä Mistress Alexa.

Kuten nimi kertoo, Mistress Alexa perustuu Amazonin ääniohjattuun henkilökohtaisen avustajaan, Alexaan. Kun Mistress Alexa kuulee sanat "Alexa, rankaise", tarjoaa se käyttäjälleen eroottisia rangaistuksia sähköiskujen ja verbaalisen nöyryyttämisen muodossa. Gary, joka suunnittelee seksileluja kotonaan yhdessä kumppaninsa, Kirstyn, kanssa, loi digitaalisen dominansa yhdistämällä Echon ja koirien sähköpannan. Koiriin käytettynä sähköpanta on Garyn mielestä "barbaarinen", mutta Kirsty on saanut siitä osansa. Perinteisen dominatrixin hommia tekevä Kirsty on ottanut vastaan sähköiskuja, joita Mistress Alexa lähettää hänen vulvaansa kotitrekoisten puristimien välityksellä. 

– Onko lutka ollut tuhma, kysyy Alexa, kun sitä kehottaa rankaisemaan Kirstyä.

Jos vastaus on "kyllä", antaa se sähköiskuja. Mikäli vastaus on "ei", Alexa kysyy vihaisesti, miksi tuhlaat hänen aikaansa. Gary sanoo viettävänsä "tuntikausia" antaen Kirstylle sähköiskuja. Kirsty tuntee, että Alexa on räätälöity sopivaksi juuri hänen tarpeisiinsa. Hän selittää kärsivänsä keskittymisvaikeuksista ja rangaistuslaite, joka vaatii jatkuvaa huomiota, sopii hänelle hyvin.

Gary sanoo saaneensa idean Alexa-dominaan, katsellessaan Mr. Robot-sarjaa:

– Näin jonkun hallitsevan taloaan Alexalla ja ajattelin, että se on siistiä.

Nyt Alexa ei valitettavasti enää suostu käyttämään lutka-sanaa, sillä Amazon on kieltänyt sen. Mistress Alexaa tuski muutenkaan saadaan laajempaan tuotantoon, sillä Amazon ei ole ollut innoissaan Alexan dominoivasta puolesta. 

– Tämä ei ole oikea Alexa-taito, se ei ole asiakkaiden käytettävissä, ja se olisi sisältökäytäntömme vastainen, Amazon totesi lausunnossaan.

Lähde: Engadget


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!