Katso videot!

Festareilla kourittu yläosaton Madeline, 20, on nyt YouTube-julkkis: "Glitter-tissini tekevät comebackin - olen rinnat paljaana koko kesän"

Hotnow | 07.01.2018 18:40

Madeline Anello-Kitzmiller ei kadu sitä, että hän hakkasi häntä kourineen miehen. Sen sijaan nainen vakuuttaa, että hänen "glitter-tissinsä" tulevat tekemään paluun.

TAUSTAA: Video leviää netissä: mies kouri yläosatonta naista festareilla – nainen ei epäröinyt hetkeäkään! Katso!

Anello-Kitzmiller nousi somejulkkikseksi, kun YouTubessa levisi musiikkifestivaaleilla kuvattu video, jossa nainen käyskentelee yläosattomissa, rintojensa peittona ainoastaan glitteriä. Festivaaleilla ollut, naiselle entuudestaan tuntematon mies katsoi oikeudekseen kouria Madelinea, mutta nainen ei sitä sallinut. Madeline ystävineen palasi takaisin, heitti juomansa miehen päälle ja jakeli tälle kunnolla iskuja.

Videota on katsottu jo yli 1,6 miljoonaa kertaa, eli Madelinesta on tullut nopeasti kansainvälisesti tunnettu somejulkkis!

20-vuotias, Oregonista kotoisin oleva nainen ei yhdy kriitikoiden näkemykseen siitä, että hän "kerjäsi" ahdistelua.

– Näin samana päivänä lukuisia alastomia miehiä, joista kukaan ei kohdannut paljaan pinnan takia häirintää, hän paukauttaa:

– Kysynkin, mikä ero siinä on? Vaatetukseni puute ei ole se ongelma. Ongelma on, että ihmiset luulevat olevansa oikeutettuja koskemaan vartaloani ilman suostumusta.

Naisen mukaan ihmiset, joiden mukaansa hän kerjäsi ahdistelua asuvalinnallaan, "edistävät raiskauskulttuuria". Madeline painottaa, että hänellä on oikeus käyttää tai olla käyttämättä mitä tahansa vaatteita hän haluaa ilman, että hänen täytyisi olla huolissaan ahdistelusta. Kaikesta huolimatta nainen vakuuttaa, ettei hän anna yhden ahdistelijan muuttaa hänen maailmankatsomustaan:

– Aion olla rinnat esillä koko kesän. Ja uskokaa pois, glitter-tissini palaavat esiin! 

Lähde: Men's Health

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Katso video!

Julkkiskokki Sirly Ylläsjärvi elää unelmaansa keskellä sydän-Lappia – muistelee lapsuuttaan neuvosto-Virossa: ”Koskaan ei kuitenkaan ollut nälkä”

Katso video!

Nämä kuvat parkkipaikkaseksistä eivät unohdu: nyt Jenni Dahlman ja Ossi Väänänen ovat vihdoin aviopari – katso kuvat ja video!

Katso video!

Kaarinalainen Eric, 14, puhuu 29:ää kieltä – ”Tuo hyvää mieltä ja tykkään oppia uutta”

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!