sss

Fantasioitko pitkäsäärisestä kiinteistönvälittäjästä? Miamilaisneito Desiree Gato lyö sillä rahoiksi - katso kuumat kuvat!

13.01.2020 13:53

Julkkiskiinteistönvälittäjästä tulee mieleen Jethro, Kaisa, Mira ja Andrei, mutta olettekos kuulleet Desiree Gatosta? Tämä 22-vuotias miamilaisneito on kotiseudullaan Floridassa jo melko tunnettu kämppien luukuttaja, mutta Instagram-sensaatioksi hän on noussut rohkeaneroottisilla kuvasarjoillaan.

Kiinteistönvälittäjät tapaavat painottaa, että menestyksekäs asiakassuhde perustuu asiakkaan tarpeiden tunnistamiseen. Desireen kohdalla tämä tarkoittaa sitä, että hänen palveluksiaan kysyvät erityisesti Onlyfans-palveluun löytäneet jalka- ja säärifetisistit.

- Joku saattaa esimerkiksi tilata minulle stay-upit nettikaupasta. Laitan ne jalkaan ja lähetän kuvan asiakkaalle. Jotkut haluavat nähdä kynnet, toiset jalkapohjat ja niin edelleen. Laskutan sen mukaan, mitä kuvassa näkyy.

Desiree väittää, että hän tienaa sivubisneksellään parhaimmillaan jopa 10 000 euroa kuukaudessa. Sen päälle tulevat vielä palkkiot asuntokaupoista.

- Tämä on helppoa rahaa. Saan kuvasta pari kymppiä ja videosta satasen. Kaikki, jotka arvostelevat tätä tapaa tienata, ovat vihaajia!

Lähteet: Instagram, Daily Star. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photography by @dsanchezphoto Video by @alext_nyc 🔥 Glam by @samglamontheglo

A post shared by Desiree Gato (@desygato) on

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!