Etelä-Korean penispuisto on turistivetonaula - katso video!

Hotnow | 24.11.2017 21:19

Haesingdang-puisto, eli suomalaisittain penispuisto, on yksi Etelä-Korean suosituimpia turistivetonauloja. Puistossa vierailee vuosittain 12 000 kävijää. Heistä 60 prosenttia on naisia.

Samcheokissa sijaitseva Haesingdang-puisto on täynnä erilaisia fallos-veistoksia, jotka on sijoitettu kauniiseen luonnonmaisemaan. Puistosta löytyy lähes 300 fallospatsasta. Peniksiä on kaiken kokoisia ja näköisiä; suurin niistä on yli kolmimetrinen, puusta valmistettu patsas. Vieraiden keskuudessa erityisen suosittu on myös lähes kaksimetrinen penistykki, joka pysyy liikkeessä läpi koko päivän. Patsaiden ihailun ohella vieraat voivat istua lepuuttamaan jalkojaan betonista valmistetuille penispenkeille. Matkamuistomyymälässä myydään niin penispastaa kuin peniksen lämmittimiä. Kävijöille, joille ihmis-penikset ovat jo tuttuja, tarjolla on myös muiden nisäkkäiden, kuten valaiden ja karhujen sukuelimiä.

On epäselvää, koska falloksia alettiin pystyttää kalastajakylän lähistölle. Puisto on omistettu edesmenneelle neitsyelle, jonka kerrotaan jääneen kalliolle odottamaan kihlattuaan, kalastajamiestä, joka lähti merelle töihin. Myrskyn iskiessä neitsyt hukkui, eikä hän koskaan ehtinyt naimisiin. Kalastajien mukaan neitsyen kiukkuinen henki vei merestä kaikki kalat, kunnes hänet lepytettiin ensimmäisen falloksen avulla. Nyt neitsyen henki nauttii näyttävien miesten sukuelinten katselusta, ja puisto pitää hengen tyytyväisenä.

Yleisölle puisto avattiin vuonna 2007. Nykyään puistosta uskotaan löytyvän maailman suurin penisten kokoelma. 

Lähde: Mirror 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Aleksi Valavuori järkyttyi Janita Lukkarisen kuolinilmoituksesta – latasi suorat sanat: ”Päät vadille!”

Katso video!

Sanna Kiisken jättipaljastus Seiskan uutuussarjassa: ”Mahalaukkuni kavenettiin leikkauksella!”

Katso video!

Kurkista viettelysten saaren kulisseihin jo ennen ohjelman alkua: Temptation Island Suomen sinkkunaiset esittelevät varattujen miesten villan Seiskan lukijoille - katso video!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!