Katso kuvat!
Nainen kylvyssä

Eroottinen webcam-malli Elysia kertoo asiakkaiden hulluista toiveista: "Aloittaessani nämä hommat olin paljon naiivimpi"

28.06.2019 19:01

Brittiläinen Elysia Downings, 28, tienaa aimo tukun rahaa viettemällä miehiä webkameran välityksellä. Paljastavia kuvia sometileilläänkin jakava kaunotar kertoo Mirror-lehdelle alan nurjasta puolesta. Sysäyksen tälle antoi erään esiityjän kuolema.

- Aloittaessani nämä hommat olin paljon naiviimpi. Minun oli hankala sanoa ei ehdotuksille. Työskennellessä voi löytää itsensä tilanteesta, jossa asiakas ottaa vallan ja esiintyjä tekee, mitä toinen ikinä keksiikään. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My life in one photo

A post shared by Elysia Downings 𓂀 (@elysiaetc) on

Vaarallista

Ala on kohissut webcam-tytön kuolemasta. 21-vuotias esiintyjä nimeltä Hope Barden menehtyi hapenpuutteeseen tehtyään vaarallisen tempun asiakkaan toiveesta. Yllytys tekoon paljastui matkapuhelintiedoista. 

Elysia on järkyttynyt tapahtuneesta. Oudot ja vaaralliset pyynnöt ovat hänellekin tuttuja.  

- Olen saanut lukuisia pyyntöjä urani alusta alkaen, jotka liittyvät itsensä tukahduttamiseen, itsensä lyömiseen tai nöyryyttämiseen. Tämä työ on monelle voimaannuttavaa, mutta kiistatta tässä on se nurjakin puoli. Olen huolissani siitä, että nuoret asettavat itsensä vaaraan enenevissä määrin.

Elysia kertoo työskentelevänsä yrityksen kautta, joka huolehtii malliensa turvallisuudesta. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Never had the baddest woman in the game up in your sheets

A post shared by Elysia Downings 𓂀 (@elysiaetc) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Develop a negative into a positive picture

A post shared by Elysia Downings 𓂀 (@elysiaetc) on

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Jasmin Määttä
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!