Erikoinen asia herätti vaimon epäilykset pettämisestä: "Mieheni ei ole tehnyt niin aiempien au pairien kanssa!"

Hotnow | 17.10.2018 17:38

Kun parisuhteessa on ollut tarpeeksi kauan, oppii kumppanin käytöksen tuntemaan hyvin. Erään naisen epäilyt uskottomuudesta heräsivät, kun hänelle tarjoiltiin väärää teetä.

Nainen kertoo Mumsnet-palstalla alkaneensa epäillä, että jotain oli meneillään hänen miehensä ja heidän luonaan asuvan, ranskalaisen au pairin välillä. Vaikka nainen vakuuttaa, ettei hän ole "mustasukkaista tyyppiä", hän ei voinut olla huomaamatta miehensä omituista käytöstä.

– Minulla on mututuntuma, että jotain on meneillään. Kyse on pienistä asioista, joita mieheni ei ole koskaan tehnyt aiempien au pairien kanssa, hän kirjoittaa.

Hänen mukaansa mies muun muassa puolustelee au pairin käytöstä, jos tämä on esimerkiksi jättänyt tiskit tiskaamatta. Mies ja au pair syventyvät myös mielellään pitkiin keskustelutuokioihin keskenään. Naisen mukaan au pair punastelee aina miehen ollessa lähettyvillä. Viimeinen niitti oli kuitenkin, kun aviomies keitti vaimolleen kupin teetä.

– Yhtenä iltana olimme jo yläkerrassa, kun hän meni keittiöön valmistamaan teetä. Hän vietti au pairin kanssa siellä noin 30 minuuttia ja teki minulle väärän teetä! Hän tietää, etten koskaan juo musta teetä maidolla, me olemme olleet naimisissa yli 12 vuotta, nainen selittää.

LUE MYÖS: Lasketaanko tämä pettämiseksi? 

Hän päätti kirjoituksensa paljastamalla, että ennen hän lähti miehensä kanssa yhtäaikaa töihin. Nykyään mies haluaa kuitenkin jäädä au pairin kanssa kahdestaan taloon vielä, kun hänen vaimonsa suuntaa töihin. Mumsnetin äidit olivat lähestulkoon yksimielisiä siitä, että nainen oli epäilystensä suhteen oikeilla jäljillä.

– Erota au pair ja potkaise hänet heti ulos talostanne, yksi äideistä totesi.

– Kyllä jotain on meneillään, tai ainakin he molemmat haluavat sitä. Erota hänet nopeasti ja mene parisuhdeterapiaan ASAP, jatkoi toinen.

– Miehet ovat toivottomia pitämään asioita salassa ja naisilla on maailman parhaiten viritetty kuudes aisti, kolmas muistutti.

Lähde: MumsnetMirror

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!