Erektiohäiriöihin on uusi lääke.

Erektiohäiriöihin löytyi tehokas ja yllättävä lääke!

13.07.2017 18:06

Paineaaltohoito voi pelastaa peniksen erektiohäiriöiltä, väittää uusi tutkimus.

Tutkimuksen mukaan suoraan penikseen annettava hoito saattaisi merkittävästi auttaa erektiohäiriöistä kärsiviä miehiä. Hoitomuoto on ollut käytössä noin vuoden ajan, ja sen toimivuudesta on saatu painavaa näyttöä. Hoito perustuu siihen, että matalataajuinen äänivärähtelyhoito edesauttaa uusien verisuonten muodostamista peniksessä. Hoidon ei pitäisi olla kovin kivulias, joskin peniksessä saatta tuntua kuumotusta ja pistelyä. Samaa tekniikkaa käytetään jo muun muassa sappikivien hoidossa.

Thessalonikin Aristoteles-yliopisto tutki hoidon tehokkuutta 46 erektiohäiriöistä kärsivän potilaan avulla. Heistä 30:lle annettiin paineaaltohoitoa, ja 16 sai plasebohoitoa. Plasebohoitoa saaneisiin potilaisiin verattuna, paineaaltohoitoa saaneet potilaiden tila kohentui merkittävästi. Jo ensimmäisen kuukauden aikana 56,7 prosenttia hoitoa saaneista miehistä huomasi vaivansa hellittäneen. Puolen vuoden jälkeen hoidon tehokkuus oli havaittavissa jo 63,3 prosentilla miehistä, ja vuoden jälkeen 75 prosentilla miehistä.

Toistaiseksi hoito on kuitenkin erittäin hintavaa. Iso-Britanniassa se maksaa noin 3000 puntaa, eli vajaat 3400 euroa. Erektiohäiriöiden hoitoon hoitomuoto ei ole vielä saatavilla julkisen terveydenhuollon saralla.

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!