Hyppää pääsisältöön
Opiskelija etsi kondomia somesta.

Epätoivoinen opiskelija etsi kondomia sosiaalisessa mediassa!

Ehkäisyä ei saisi unohtaa silloinkaan, kun intohimot ottavat vallan odottamatta. Kun Manchesterin yliopiston opiskelija Jamie Innes löysi itsensä himokkaasta tilanteesta ilman kondomia, hän teki, mitä jokainen millenniaali tekisi; hän turvautui internetiin. 21-vuotias mies rukoili apua tuttaviltaan Facebookissa.

- Olen helvetin epätoivoinen. Olkaa kilttejä, tämä ei ole vitsi. Minulla on alle tunti aikaa, Innes kirjoitti profiilissaan.

Innes selittää päätyneensä illan päätteeksi erään nuoren naisen kotiin. Valitettavasti naiselta olivat päässeet kondomit loppumaan.

- Sanoin hänelle, että julkaisen pyynnön Facebookissa, mutta hän nauroi. Hänestä se oli huvittavaa. Hän ei uskonut kenenkään vastaavan, Innes muistelee.

Apu tuli liian myöhään

Nainen oli kuitenkin väärässä, sillä koulun toinen opiskelija näki julkaisun ja päätti auttaa rakastavaisia:

- Olin muutenkin menossa sinne suuntaan ja ajattelin, että olemme kaikki olleet vastaavassa tilanteessa, joten päätin auttaa miestä mäessä. Niitä pitäisi aina kantaa varoiksi mukana, koska et koskaan tiedä, koska niille tulee tarvetta, kuten tämä todisti.

Valitettavasti Jamie myönsi, että apu tuli liian myöhään. Kun kondomi saapui ovelle toimitettuna, himot olivat jo hiipuneet. Onneksi nuoripari sai kuitenkin toisen tilaisuuden, tällä kertaa oletettavasti tarvittavilla välineillä varustettuna.

- Olemme keränneet voimia ja olemme sittemmin päässeet hommiin, Jamie vakuuttaa.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
all over press

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!