fbq
Hotnow
28.07.2020 20:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pashan kotialbumi & Instagram
Pasha Pozdniakova.
Entistä uhkeampi! Valtavat luomurinnat ovat pullahtaa pienestä silkkimekosta – tältä yksi Suomen suosituimmista Instagram-malleista näyttää nykyään
Hotnow
28.07.2020 20:33
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Pashan kotialbumi & Instagram

Mikäli seuraajamäärää käytetään mittarina, on venäläistaustainen mutta Savonlinnassa varttunut Pasha Pozdniakova yksi suosituimmista Suomessa asuvista Instagram-tähdistä. 21-vuotiaalla vaaleaveriköllä on Instagramissa jo viittä vaille miljoona seuraajaa.

Heillä kaikilla on riittänyt ihmeteltävää tasaiseen tahtiin – eikä pelkästään Pashan näyttävän kuvavirran vuoksi. Muodokkaan savolaisneidon Insta-tili on nimittäin suljettu peräti kuudesti, viimeksi muutama kuukausi sitten.

Lue myös: Ovatko nämä jo epäreilun uhkeat muodot? Nuoren savolaistytön Instagram-tili on suljettu jo viidesti - "Johtuu varmaankin näistä isoista rinnoistani"

– Mie voin vaikka vannoa, etten ole rikkonut Instagramin sääntöjä (…) Mutta mie olen varma, että se johtuu näistä isoista tisseistäni, Pasha puuskahti keväällä Seiskalle.

– Mitä sitten, että miulla on isot rinnat? Ne ovat osa miuta. Katsokaa, minkälaisia kuvia Hollywood-tähdet ja monet muut julkkikset julkaisevat! Miulla ei ole lähellekään yhtä rohkeita kuvia, ja silti käy näin. Tämä on niin väärin!

Lue myös: Instagram sensuroi! Räppäri Gettomasaan yhdistetty savonlinnalaiskaunotar Pasha on tunnettu hillittömistä luomukurveistaan – kuvat!

Valtava helpotus

Eilen eli maanantai-iltana (27.7.) Pashan ja lähes miljoonan seuraajan piinaava odotus vihdoin palkittiin: Instagram päätti palauttaa neiti Pozdniakovan tilin ennalleen.

– Se oli aivan valtava helpotus! Olin suorastaan shokissa, kun Insta ilmoitti palauttaneensa tilini. Olin odottanut sitä niin pitkään, Pasha jytisee nyt Seiskalle.

– Tilini oli yli kolme kuukautta suljettuna. Arvaa, miltä se tuntui? Pistin Instagramille useamman kerran viestiä ja kysyin, miksi he olivat sulkeneet tilini ja milloin he meinasivat palauttaa sen ennalleen. Ja joka kerta sieltä vastattiin, että tilin palauttamisessa kestää, koska heillä on jonossa niin monta muutakin palautettavaa tiliä.

Lue myös: Nyt jysähti! Maailmankuulu jenkkiräppäri vokottelee savonlinnalaista povipommia! Pasha, 20, sai puhelimeensa shokeeraavan viestin – "En voinut uskoa todeksi!"

Melkoiset antimet

Pasha päätti hyödyntää tilaisuuden välittömästi kurimuksen päätyttyä. Hän latasi Instagramiinsa heti maanantai-iltana kuvan, joka ei tuttuun tyyliin jättänyt juuri mitään arvailun varaan.

Lue myös: Video: Savonlinnalainen Pasha, 20, nousee vedestä valtavat luomurinnat hölskyen - Savon kuumin povipommi suuttui silikoniväitteistä: ”Todellakin aidot!”

Kyseisessä otoksessa Pasha luo merkitsevän katseen ravintolapöydän ääressä istuskellessaan. Moni saattaa tosin missata savolaisen silmät, sillä noin 30 senttimetriä niiden alapuolella musta toppi on ratkeamispisteessä.

Tyypit, TULIN TAKAISIN! Kiitoksia tuestanne, Pasha kirjoittaa englanniksi kuvan yhteyteen.

”Tältä mie nyt näytän”

Veret seisauttava ravintolaotos oli kerännyt tiistai-iltapäivään mennessä hätkähdyttävästi yli 50 tuhatta tykkäystä. Kuvan kommenteissa Pashan fanit veisaavat tuttua ylistysvirttä.

Reportterille Pasha kuitenkin paljastaa, ettei kyseinen kuva ole aivan tuore. Hän kertoo käyneensä hiljattain kampaajalla ja ”muuttuneen muutenkin hieman.”

Lue myös: "Tiedän kyllä, että miulla on melko suuret rinnat" - Savon kuumin povipommi Pasha nousi paljastavilla kuvillaan Instagram-sensaatioksi!

– Totuus on, että mie olen vähän herkutellut korona-aikana. Tiedä sitten miten se näkyy, mutta tältä mie nyt joka tapauksessa tällä hetkellä näytän! Pasha julistaa ja lähettää itsestään julkaistavaksi uunituoreen potretin:

Tältä kampaajalla käynyt Pasha näyttää nykyään.
Tältä kampaajalla käynyt Pasha näyttää nykyään.
Tältä kampaajalla käynyt Pasha näyttää nykyään.
Tältä kampaajalla käynyt Pasha näyttää nykyään.