Hyppää pääsisältöön
Ensitreffit voivat jännittää.

Ensitreffit tiedossa? Ota nämä vinkit tosissasi!

Monesti luullaan, että treffien jälkeen kannattaa odottaa, ennen kuin toiseen ottaa uudelleen yhteyttä. Reddit-keskustelun perusteella vaikuttaa kuitenkin siltä, että naiset arvostavat pikaista yhteydenottoa. 

- Hän muisti pieniä asioita, joista olin puhunut aiemmin, vaikka olin jo unohtanut puhuneeni niistä. Hän myös tekstasi minulle heti jälkeenpäin kertoakseen, että hän ymmärsi, että olin juuri päättänyt pitkän suhteen, eikä hän halunnut tehdä mitään, mikä tekisi oloni epämukavaksi, mutta että hän haluaisi nähdä minut uudelleen, kirjoittaa eräs nainen.

- Hän ei pelannut pelejä, vaan tekstasi minulle samana iltana sanoakseen, että hänellä oli hauskaa. Se oli virkistävää, toinen kertoo.

Myös pienet ja varsin arkiset asiat ovat tehneet vaikutuksen naisiin. 

- Jos lähdemme eri teille, tekstiviesti, jossa tarkistetaan, että pääsin kotiin, osoittaa että hän ajattelee minua edelleen, kolmas komppaa.

- Hän tekstasi minulle kysyäkseen, pääsinkö hyvin kotiin. Hän sanoi, että hän haluaisi tavata minut uudelleen ja ehdotti treffejä seuraavalle viikonlopulle. Ei typeriä pelejä, yksi naisista kehui.

Lähde: Men's Health

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Jenna Jylhä
Kuvat:
Rex Features

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!