Hyppää pääsisältöön
Violet Chachki tähdittää alusvaatekampanjaa.

Ensimmäinen drag queen-malli tähdittää historiallista alusvaatekampanjaa - kuvat!

Violet Chachki on ensimmäinen suuren alusvaatekampanjan mallina toimiva drag queen.

Drag on löytänyt viime vuosina tiensä valtavirtaan, ja siitä on tullut yhä hyväksytympi osa viihdealaa. Televisiossa RuPaul's Drag Race -sarja saavutti huikean suosion. Nyt RuPaulin avulla julkisuuteen ponnistanut Chachki on ottanut uuden edistysaskeleen kaikkien drag queenien puolesta. Sarjan seitsemännen kauden voittanut Chachki on historian ensimmäinen suurta, kansainvälistä naisten alusvaatemainoskampanjaa tähdittävä drag queen. Violet, oikealta nimeltään Jason Dardo, on Playful Promises -alusvaatemerkin uusi mainoskasvo. 

Bettie Page -alusvaatemallistoon kuuluu muun muassa seksikkäitä rintaliivejä, sukkanauhoja ja korsetteja. "Älä ole naapurin tyttö", kuuluu kampanjan slogan. Kysyttäessä, mitä kampanja merkitsee LBGTQ-yhteisölle, Violet vastaa:

– Näkyvyyttä ja kun saamme palstatilaa mediassa, poikii se kysymyksiä, jotka johtavat keskusteluun, mikä johtaa progressiiviseen ajatteluun ja muutoksen toteutumiseen. On mielenkiintoista nähdä, mihin lokeroon me sovimme. On varmasti riski sisällyttää sukupuolineutraali henkilö kampanjaan.

Lähde: Metro UK


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
ALL OVER PRESS

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!