Hotnow

Ensimmäinen drag queen-malli tähdittää historiallista alusvaatekampanjaa - kuvat!

23.11.2017 20:21

Violet Chachki on ensimmäinen suuren alusvaatekampanjan mallina toimiva drag queen.

Drag on löytänyt viime vuosina tiensä valtavirtaan, ja siitä on tullut yhä hyväksytympi osa viihdealaa. Televisiossa RuPaul's Drag Race -sarja saavutti huikean suosion. Nyt RuPaulin avulla julkisuuteen ponnistanut Chachki on ottanut uuden edistysaskeleen kaikkien drag queenien puolesta. Sarjan seitsemännen kauden voittanut Chachki on historian ensimmäinen suurta, kansainvälistä naisten alusvaatemainoskampanjaa tähdittävä drag queen. Violet, oikealta nimeltään Jason Dardo, on Playful Promises -alusvaatemerkin uusi mainoskasvo. 

Bettie Page -alusvaatemallistoon kuuluu muun muassa seksikkäitä rintaliivejä, sukkanauhoja ja korsetteja. "Älä ole naapurin tyttö", kuuluu kampanjan slogan. Kysyttäessä, mitä kampanja merkitsee LBGTQ-yhteisölle, Violet vastaa:

– Näkyvyyttä ja kun saamme palstatilaa mediassa, poikii se kysymyksiä, jotka johtavat keskusteluun, mikä johtaa progressiiviseen ajatteluun ja muutoksen toteutumiseen. On mielenkiintoista nähdä, mihin lokeroon me sovimme. On varmasti riski sisällyttää sukupuolineutraali henkilö kampanjaan.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:ALL OVER PRESS
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!