Hotnow

Emättimeen tungetaan nyt glitteriä!

09.07.2017 22:09

Emättimeen on viime aikoina tungettu ties mitä kummallisuuksia erilaisten terveys- ja hyvinvointitrendien nimessä. Vaginaa on suositeltu kohentamaan muun muassa jademunilla, yrteillä, otsonikaasulla ja ampiaispesillä. Vaikka emättimet ovat tähän saakka toimineet moitteetta, jostain syystä osa naisista on lähtenyt mukaan sukupuolielinten tuunausvillitykseen. Viimeisin trendituote on glitter.

Yritys nimeltä Pretty Woman Inc. kauppaa nyt emättimeen työnnettäviä glitter-palloja. Passion Dust Intimacy Capsules. Kapselit on täytetty glitterillä, joka liukenee emättimeen. Yhtiö suosittelee asettamaan kapselin emättimeen tuntia ennen seksin harrastamista. Näin ollen naisille on luvassa "kimaltavan maukas orgasmi". Ilmeisesti glitter saa myös emättimen maistumaan makeammalta.

– Sen ainoa tarkoitus on lisätä kimallusta ja makua emättimen luonnollisiin eritteisiin, jotta rakastelusta tulee kokemuksena entistä hauskempi ja nautinnollisempi sinulle ja kumppanillesi, kuvailee yhtiö.

Luonnollisesti kaikki asiantuntijat eivät ole tuotteesta innoissaan. Gynekologi Jen Gunter huomauttaa, ettei kapselien ainososia ole listattu yhtiön sivuilla. Hän kuitenkin arvelee, että glitterissä tavallisesti käytettävä muovi saattaisi tehdä vakavaa vahinkoa emättimessä. Lisäksi maun luomisessa mahdollisesti käytetty sokeri edistää huonon bakteerikannan kasvua emättimessä.

– Onko mahdollista, että tuo lima vahingoittaa hyviä bakteereja, johtaa emättimen infektioihin sekä sukupuolitautien suurentuneeseen riskiin? Varmasti... Mikä vaikutus tällä on emättimen pH-tasapainoon? Ei tietoa, hän teilaa. 

Pretty Woman Inc. kuitenkin teilaa syytökset, ja vakuuttaa ainesosien olevan intiimialueille sopivia. 

– Ihmisillä on mielipiteitä, ja he mieluusti jakavat niitä, yhtiö kommentoi:

– Tosiasia on, että sinne ei kuuluisi laittaa yhtään mitään, joten jokaisen tulee käyttää omaa harkintaa päätettäessä, mitä asioita sinne päätyy.

Yhtiön mukaan tuotteet on valmistettu "gelatiinikapseleista, tärkkelyksestä valmistetusta syötävästä glitteristä, acacia-jauheesta, maissitärkkelyksestä ja stearaatista". On kuitenkin syytä muistaa, että mikä tahansa tärkkelys ja gelatiini saattavat aiheuttaa hiivatulehduksen.

Lähde: Metro UK

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!