fbq
Hotnow
13.10.2018 16:36
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Nainen rakastaa seksikkäitä alusvaatteita.
Ellie, 27, on koukussa seksikkäisiin alusvaatteisiin - erotiikkaa tihkuvat kuvat mykistävät somessa! "Niiden käyttäminen sai oloni tuntumaan hyvältä!"
Hotnow
13.10.2018 16:36
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Sydneystä, Australiasta kotoisin oleva Ellie Hatfull, 27, on rakastanut kauniita alusvaatteita jo nuoresta tytöstä. Aikuisiällä hän on tehnyt intohimosta itselleen myös työn. Nykyään Ellie on kehopositiivisuuden puolesta puhuva bloggaaja ja Instagram-vaikuttaja.

Tänä päivänä Ellie omistaa noin 150 settiä alusvaatteita. Hän myöntää, että kyseessä on jonkin sortin riippuvuus. Vuodessa häneltä kuluu seksikkäisiin alusasuihin noin 3000 euroa. Nainen esittelee asujaan Instagramissa, jossa hänellä on melkein 44 000 seuraajaa. Lisäksi hän kirjoittaa blogia nimeltä Lace and Haze ja alusvaatteita arvostelevasta bloggaajasta on tullut jo tunnettu nimi vaateteollisuuden ammattilaisten parissa.

Ellien riippuvuus alkoi työpaikasta, jossa hän joutui noudattamaan erittäin tiukkaa pukukoodia. Voidakseen tuntea olonsa seksikkääksi, hän alkoi käyttää työasunsa alla näyttäviä alusasuja.

– En voinut ilmaista persoonallista tyyliäni töissä, Ellie selittää.

– Näiden rajoitusten vuoksi aloin kanavoida henkilökohtaista tyyliäni alusvaatteisiin. Kukaan ei nähnyt niitä, mutta niiden käyttäminen sai oloni tuntumaan hyvältä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E (@laceandhaze) on

Instagram-julkkis Elliestä tuli, kun hän huomasi muiden jakavan hänen kuviaan sosiaalisessa mediassa. Hän päätti laittaa itselleen profiilin pystyyn ja pian seuraajia oli pilvin pimein. 

– Halusin tavata uusia ihmisiä ja jakaa rakkauteni samanhenkisten ihmisten kanssa. Eräänä päivänä päätin perustaa sivun ja se oli paras päätös, jonka olen koskaan tehnyt.

Ellie sanoo kauniiden alusvaatteiden auttaneen häntä hyväksymään oman kehonsa. nykyään hän jakaa seuraajilleen ajatuksia ja neuvoja kehonpositiivisuudesta ja juhlistaa kuvissa omia luonnollisia muotojaan, ja jopa raskausarpiaan.

– Et herää yhtenä aamuna ja päätä, että pidät kehostasi. Se on hidas prosessi, jossa sinun on opeteltava unohtamaan kaikki oppitunnit ja odotukset, joita sinulle on aiemmin kerrottu, Ellie selittää.

– Kehosi muuttuu jatkuvasti, joten myös sinun ajattelutapasi täytyy kasvaa ja laajentua jatkuvasti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E (@laceandhaze) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E (@laceandhaze) on

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E (@laceandhaze) on

Lähde: Daily MailLace and Haze

Tilaa Seiskan uutiskirje! »