Parisuhteessa halut eivät aina kohtaa.

Eivätkö seksihalut kohtaa? 5 ohjetta, miten saada seksi kukoistamaan!

26.05.2017 08:09

Parisuhteessa seksihalut eivät aina kohtaa. On varsin yleistä, että eri elämänvaiheissa kumppanit eivät ole aina samalla sivulla seksin suhteen. Seksi on kuitenkin tärkeä osa parisuhdetta ja sitä koskevat erimielisyydet voivat aiheuttaa kitkaa myös makuuhuoneen ulkopuolella. Se, että suhteen toinen osapuoli haluaa enemmän seksiä, ei kuitenkaan tarkoita, että suhde on tuhoon tuomittu.

Men's Health listasi vinkit, miten parisuhteessa selvitään silloin, kun halut eivät kohtaa.

Naurakaa

Seksi on tärkeää, mutta ei kaikki kaikessa. Sen sijaan, että puisitte ongelmaa loputtomiin, kannattaa asia yrittää unohtaa. Asian suurenteleminen vain lisää paineita, mikä hankaloittaa asiaa entisestään. Koittakaa sen sijaan nauraa asialle yhdessä. Se keventää ilmapiiriä ja lisää läheisyyden tunnetta teidän välillänne.

Menkää treffeille

Vaikka toinen ei haluaisi seksiä, se ei tarkoita, etteikö hän haluaisi läheisyyttä. Tehkää yhteisiä suunnitelmia ja koittakaa sovittaa hieman romantiikkaa arkeen. Hellyydenosoitukset, jotka eivät johda seksiin, ovat yhtä lailla tärkeitä suhteelle. Läheisyyden vaaliminen päivittäin heijastuu ajan kanssa myös makuuhuoneeseen.

Huolehtikaa seksin paikasta

Lapset ovat yleinen syy, miksi seksi jää vanhemmilla taka-alalle. Jos lapset nukkuvat vanhempien sängyssä, ei seksi tule kyseeseen. Huolehtikaa siis, että talosta löytyy paikka seksin harrastamiseen. Vaikka se kuulostaa suhteen kuoliniskulta, saattaa eri sängyissä nukkuminen olla lääkettä seksielämälle. Tällöin toisen sänkyyn hiipiminen suuntaa jo valmiiksi odotukset seksiin. 

Löytäkää itsenäisyytenne

Yhdessä elävät parit jakavat lähes kaiken. Joskus on kuitenkin tärkeää ottaa aikaa itselle. Olipa kyseessä sitten uusi harrastus tai miesluolan rakentaminen autotalliin, huolehtikaa siitä, että kumpikin saa myös omaa aikaa. Erillään vietetty aika tekee hyvää myös seksielämälle, sillä etäisyys antaa teille mahdollisuuden ikävöidä toisianne.

Olkaa ajattelevaisia 

Huomaavaiset eleet ruokkivat onnellista parisuhdetta. Pienetkin teot, kuten koiran ulkoiluttajaksi sadesäällä tarjoutuminen, heijastuvat myös seksielämään. Kun koko suhde voi hyvin, näkyy se myös makuuhuoneessa.

Lähde: Men's Health

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!