Dying for Sex -podcast seuraa kuolemansairaan Mollyn seksiseikkailuita!

Hotnow | 06.03.2020 22:03

Nikki Boyerin uudessa Dying for Sex-podcastissa seurataan hänen parhaan ystävänsä, Mollyn, villejä seksiseikkailuja. Mollylla todettiin terminaalivaiheen rintasyöpä 41-vuotiaana. Saatuaan elämänmullistavat uutiset, Molly päätti lähteä onnettomasta avioliitosta ja tutkailla seksuaalisuuttaan.

– Meillä oli seksin kanssa vaikeuksia jo ennen syöpää. Juuri ennen diagnoosia yritin etsiä tapoja virkistää seksielämäämme ja silloin syöpä ilmestyi, Molly kertoo podcastissa.

Syöpälääkitys toi mukanaan yllätyksen. Se laittoi Mollyn libidon ylikierroksille.

– Olin kuin kiimassa. Kehoni tarvitsi kosketusta. 

Niinpä Molly jätti aviomiehensä ja antautui täysillä sinkkuelämälle. Siihen on mahtunut monia kohtaamisia erikoisten miesten kanssa, pelleasuun pukeutuneesta hautasurakoitsijasta masokismia rakastaneeseen Ryan Reynolds-kaksoisolentoon. Yhdessä jaksossa Molly yrittää laskea kosijoidensa määrää, mutta luovuttaa 183:n jälkeen. 

– Seksi saa minut tuntemaan, että olen elossa, ja se pitää mieleni muualla kuin sairaudessa, Molly selittää.

Inspiroiva esimerkki

Nikki tiesi heti, että hänen parhaan ystävänsä tarina oli kertomisen arvoinen.

– Seksistä ja sairaudesta harvoin puhutaan yhdessä. Tässä ei ole kyse pelkästä seksistä, vaan myös vanhojen haavojen parantamisesta ja sinulle tapahtuvien asioiden hyväksymisestä, hän sanoo.

Hän toivoo, että Mollyn tarina toivoo inspiraationa muille. 

– Ihmiset voivat istua koko päivän miettimässä, mitä he haluaisivat tehdä, mutta et koskaan tiedä, mihin elämä sinut vie ja miten reagoit muutoksiin. Millainen on sinun bucket list-listasi? Miten sinä haluat elää..? Älä jää odottamaan, kunnes joku kertoo sinulle, että teet kuolemaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#dyingforsex #podcast #wondery Link to podcast in Bio!

A post shared by Nikki Boyer (@nikkiboyer) on

Lähde: Fox News

Teksti:Jenna Jylhä
Kuvat:Rex Features, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!