Trumpin kannattajat saivat oman deittisovelluksen.

Donald Trumpin fanit saivat oman deittisovelluksen!

20.10.2018 12:03

Presidentti Donald Trumpin kannattajien voi olla vaikea löytää rakkautta. Tinderin vuonna 2016 tekemä tutkimus paljasti, että 71 prosenttia nettideittailijoista pitää poliittisia näkemyseroja kynnyskysymyksenä, ja konservatiivit ovatkin saaneet kohdata Tinderissä sellaisia viestejä, kuten "Trump-kannattaja, pyyhkäise vasemmalle".

Onneksi Trumpin kannattajat ovat vihdoin saaneet ikioman deittisovelluksen, jossa heidän ei tarvitse pelätä liberaalien arvojen kanssa kasvotusten joutumista. Donald Daters tuli maanantaina saataville Apple- ja Android-laitteisiin. Käyttäjät saavat keskustella ilmaisessa sovelluksessa samanmielisten sinkkujen kanssa, sekä estää mahdolliset liberaalit trollit.

– Liberaali suvaitsemattomuus on tehnyt monien nuorten Trump-kannattajien deittailusta lähes mahdotonta. Presidentin tukemisesta on tullut kynnyskysymys, selittää Donald Datersin toimitusjohtaja Emily Moreno:

– Siksi olemme luoneet uuden foorumin Trumpin kannattajille, jossa he saavat tavata ihmisiä ilman, että heidän tarvitsee pelätä politiikasta puhumista.

Niin absurdilta kuin se kuulostaakin, kyseessä ei ole ensimmäinen Trumpin kannattajille suunnattu deittsiovellus. Trump Dating-sovellus joutui taannoin ikävän julkisuuden kohteeksi, kun sen mainoskasvo, konservatiiviaktivisti Barrett Riddleberger, todettiin oikeudessa syylliseksi seksin harrastamiseen 15-vuotiaan tytön kanssa, sekä aktin videoimiseen. Netistä löytyy lisäksi treffisivusto TrumpSingles.com.

Lähde: New York Post

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!