fbq
Hotnow
21.07.2017 21:53
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Dominasta tuli opettaja.
Domina palkattiin opettajaksi skotlantilaiseen yliopistoon: "Seksityö on monipuolinen ammatti!"
Hotnow
21.07.2017 21:53
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Yliopiston henkilökunta on palkannut dominatrixin opettamaan oppilaille "vaihtoehtoisista seksuaalikäytännöistä".

Napier-yliopistossa Edinburghissa, Skotlannissa tulevat lääkärit ja sairaanhoitajat ovat saaneet opettajakseen 33-vuotiaan Megara Furien, joka piiskaa ja sitoo ammatikseen miehiä. Furieta asian tiimoilta lähestyi kurssikoordinaattori Avril Hendry:

– Halusin antaa myönteisemmän äänen seksityölle, se on monipuolinen ammatti, Hendry selittää. 

Megara suostui projektiin heti:

– Olen ehdottomasti mukana kaikessa, mikä auttaa kouluttamaan ihmisiä ja tuo asiaan avoimuutta. 

Megaran mukaan valtaosa oppilaista on suhtautunut hyvin hänen suorasukaiseen lähestymistapansa.

– Olen hyvin avoin siitä, mitä teen. En selittele työtäni  jalkoihin tuijotellen. Sanon suoraan, että olen dominatrix ja rakastan työtäni, hän sanoo:

– Jos häpeät sitä, ihmiset kohtelevat sinua, kuin se on häpeällistä, mutta jos sinulla on munaa olla avoin, ihmiset ajattelevat, että sehän on hieno asia.

Megara lisää tuntevansa monia pornotähtiä, jotka arkailevat sairaalaan menemistä, sillä he ovat kohdanneet tuomitsevia lääkäreitä:

– Terveydenhuollon ammattilaisten on ymmärrettävä, että monet ihmiset tekevät tätä omasta tahdostaan. He eivät kaipaa pelastajaa. He haluavat vain käydä testeissä, jotta he voivat mennä ja jatkaa rahan tienaamista.

– Sinulla on omat, henkilökohtaiset näkemyksesi ja arvosi, ja tämä on hienoa, kunhan osaat jättää ne naulakkoon tehdessäsi työtäsi, komppaa Avril.

Megaralla on oma tyrmä, jossa hänen luonaan vierailee alistamista himoitsevia miehiä. Yliopisto ei silti ole naiselle vieras paikka.

– Minulla on tutkinto geologiasta, mutta valitsin dominatrixin hommat. Työskentelen vähemmän tunteja suunnilleen samalla rahalla, ja se on paljon hauskempaa kuin kivien kaivaminen!

Lähde: Mirror

Tilaa Seiskan uutiskirje! »