fbq
Hotnow
07.04.2017 21:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Domina tunnistaa nopeasti, millainen asiakas on kyseessä.
Domina paljastaa: Tällaisia ovat tyypilliset asiakkaat!
Hotnow
07.04.2017 21:00
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Seksiammattilaisten asiakkaisiin kuuluu kaikenikäisiä, -kokoisia ja -näköisiä asiakkaita. Sen tietää dominan ammatissa työskennellyt Miranda Kane. Monet asiakkaat eivät halua juurikaan kerro taustastaan, kuten ammatistaan, tai siitä, ovatko he naimisissa. Kane tunnistaa silti viidessä minuutissa, millainen asiakas hänellä on edessään. Kane kertoi, millaisia ovat dominan tyypilliset asiakkaat.

Ekspertti

Tämä asiakas haluaa kuvitella olevansa rakastaja vailla vertaa. Hänen on uskottava omaan erinomaisuuteensa voidakseen nauttia tilanteesta. Todellisuudessa hän tuskin tekee paljonkaan naisen mielihyvän eteen.

Telepaatikko

Hän olettaa (virheellisesti), että seksialan ammattilaiset ovat myös ajatustenlukijoita. He pyytävät dominalta jotain todella epämääräistä, kuten "jotain, mitä en ole aiemmin kokeillut". Domina ei tiedä, mitä olet omassa makuuhuoneessasi puuhaillut, ellet kerro sitä hänelle.

Ujostelija

Samoin kuin telepaatikko, myös ujostelija toivoo dominan selvittävän itse, mitä hänen tulisi asiakkaalleen tehdä. Vaikka ujostelija tietää, mitä hän haluaa, ei hän uskalla sanoa sitä ääneen. Hän pysyy hiljaa ja eleettömänä koko tunnin, joten ammattilainen ei voi yrittää tulkita edes hänen kehonkieltään. 

Tinkaaja

Tinkaaja on ammattilaisten inhokki. Tinkaaminen seksitilanteessa on naiselle erittäin loukkaavaa. Samalla se paljastaa tarkalleen, minkälainen mies on kyseessä. Kukaan ammattilainen ei kaipaa tinkaajaa makuuhuoneeseensa.

Harrastelija

Toiset harrastavat golfia, toiset lukemista. Jotkut miehet harrastavat seksityrmässä vierailemista. Jokainen domina on törmännyt tähän asiakastyyppiin. Harrastelija marssii sisään ja luettelee suoraan asiat, jotka hän haluaa. Tämä asiakas saattaa poikia myös lisää töitä, sillä palveluun tyytyväinen harrastelija jättää hyvän arvostelun ja ylistää dominaa netin keskustelupalstoilla. He saattavat myös saada muita asiakkaita parempaa palvelua, sillä he tietävät jo ennestään, miten dominan luona tulee käyttäytyä.

Lähde: Metro

Tilaa Seiskan uutiskirje! »