Katso videot!

Domina Dahlia Rain asuu kahden orjansa kanssa - hoitavat kotityöt seksuaalista kiusoittelua vastaan ja toteuttavat myös poikaystävän toiveet! Katso video!

20.04.2018 21:02

Dahlia Rain on domina, joka asuu orjiensa kanssa, jotka kokkaavat, siivoavat ja ulkoiluttavat koirat hänen puolestaan.

Rainilla on poikaystävä, John Fathom. He eivät kuitenkaan asu yhdessä, Sen sijaan Dahlia asuu kahden miehen kanssa, jotka ovat hänen "orjiaan". Chris ja Mike hoitavat päivittäiset askareet - kuten ruokaostokset ja lemmikkien hoidon - Dahlian puolesta. Kun John tulee kylään, toteuttavat he myös tämän toiveet. Vastineeksi orjat eivät saa seksiä, mutta seksuaalista kiusoittelua ja dominointia kylläkin.

Dahlia tutustui fetissimaailmaan erottuaan aviomiehestään:

– Kokeilin tavallisen kotivaimon roolia, mutta jotakin puuttui. Halusin jännitystä, mutta minun ex-aviomieheni ei sitä halunnut. 

Ei seksiä

Alettuaan käydä BDSM-tapahtumissa, Dahlia tutustui orjiinsa. Vaikka myös John on kiinnostunut BDSM:stä, nainen vakuuttaa, että hänen suhteensa orjiin on täysin erilainen.

– En harrasta seksiä heidän kanssaan, seksisuhdetta ei ole, hän selittää:

– Kyse on fantasiasta. Saan paljon sähköposteja ihmisiltä, jotka haluavat olla seksiorjiani ja viettää 24 tuntia vuorokaudessa sidottuna makuuhuoneeseeni, mutta en harrasta sen tyyppistä dominaatiota.

Sen sijaan Dahlian erikoisuus on taloudellinen dominaatio. Se tarkoittaa, että miehet maksavat hänen kulunsa ja huvinsa ja vastineeksi hän alistaa heitä. Chrisin ja Miken kanssa nainen harjoittaa elämäntapadominaatiota, jossa raha ei vaihda omistajaa. Chris ja Mike hoitavat askareet Dahlian käskyttäessä. Miehet eivät saa työstään rahallista palkkaa, mutta he saavat palkintoja, kuten piiskaamista. Joskus he saavat nukkua Dahlian sängyn jalkopäässä. Dahlia on tuntenut Miken jo kuusi vuotta.

– Ihmiset yrittivät hyväksikäyttää häntä, sanoo Dahlia:

– Kun olet alistuva persoonallisuus, ihmiset kulkevat ylitsesi. Jos olet alistuja, on turvallisempaa olla jonkun omistuksessa, sillä saat opastusta ja jonkun, joka puolustaa sinua.

Lähde: Metro UK

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!