Katso kuva!
Jessica Edström

Daisarijösses! Jessica Edströmin tuore kuva on kaikkea muuta kuin siveellinen - tätä kuvaa ei kannata katsoa julkisilla paikoilla!

06.09.2018 17:58

Superseksikkäitä kuvia ahkerasti somessa julkaisevasta Jessica Edströmistä on tullut lyhyessä ajassa yksi sosiaalisen median seuratuimmista suomalaisista kaunottarista.

Seiskan entisenä Tähtityttönäkin tunnetulla Jessicalla on tällä hetkellä peräti yli 151 000 seuraajaa Instagramissa, mikä on huomattavasti enemmän kuin vaikkapa Sara Siepillä (128 000 seuraajaa), Sara Chafakilla (123 000), Martina Aitolehdellä (85 400) tai Sofia Belórfilla (65 700).

Lue lisää: Tuhmien some-kuvien kuningatar Jessica Edström himoitsee lisää seuraajia - katso!

Jessica on saavuttanut jättimäisen yleisön paljastavilla kuvilla, joissa hän esittelee auliisti vartaloaan eri kulmista. Esimerkiksi torstaina Jessica julkaisi kuvan, missä hän poseeraa pelkkä villatakki kroppansa suojana.

Otos paljastaa anteliaasti Jessican vartalon muodot ja kaaret.

Ja toisin kuin monilla muilla Instagram-kaunottarilla, Jessica harvoin edes yrittää olla kuvateksteissä filosofinen, vaan kuvateksteissä on aina oma humoristinen sävynsä.

- Ilmiselvästi ajattelen pizzaa, Jessica on kirjoittanut tuoreenkin kuvansa oheen.

KATSO MYÖS: SUPERSEKSIKÄS JESSICA EDSTRÖM SAI 10 000 UUTTA SOMESEURAAJAA MUUTAMASSA PÄIVÄSSÄ – POSEERASI SEN KUNNIAKSI YLÄOSATTOMISSA!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Obviously thinking about pizza 🍕 #alldayeveryday

Henkilön Jessica Edström 📍 Europe (@pezsi) jakama julkaisu

Kuvan alle kerääntyneiden kommenttien perusteella Jessican faneilla kuvan ääressä tulevat mieleen muutkin asiat kuin klassinen italialaisruoka.

- Ajattelen jotain aivan muuta, kirjoitti yksi.

- Jep, ajattelen ehdottomasti palaa juuri nyt, toinen kommentoi silmäniskun kera.

Lue myös: Oho, pornoileva povipommi Jessica Edström etsii itselleen rakastajaa - ilmoitti miesjahdista tuhmalla videolla: ""Vähemmän on enemmän!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Body on my, losin' all my innocence 🎶🎶🎶

Henkilön Jessica Edström 📍 Europe (@pezsi) jakama julkaisu

 

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!