Como: Peppumissi Crista Jaatinen tekee eroottista sisältöä kuukausitilaajille

Hotnow | 29.04.2020 22:30

Missikilpailuista ja sosiaalisesta mediasta tunnettu Crista Jaatinen, 20, kuvaa maksullisia videoita ystävättärensä kanssa kotitiloissa.

Kaksi suomalaista tyttöä pitää hauskaa. Liity mukaan jos haluat nähdä lisää blondia ja brunettea. Ja silloin voit myös vapaasti chattailla kanssamme, Crista mainostaa erotiikkasivuilla.

Crista kertoo Como-lehden nettijulkaisussa kyseessä olevan harrastus. Videoita on saatavilla Onlyfans-sivustolta. Alle parinkymmenen euron kuukausitilauksella pääsee näkemään K18 sisältöä. Crista ei ole ainoa suomalainen, joka on lähtenyt mukaan Onlyfans-trendiin. Monet julkkikset ja mallit myös maailmanlaajuisesti ovat hurahtaneet eroottisen sisällön tuottamiseen.

Lue myös: Suomalaisrokkari julkaisee kotipornoa kihlattunsa kanssa - uutta materiaalia luvassa pian? "Olen todella seksuaalinen ihminen!"

Tytöt ehtivät pitää tiliä vain pari päivää, kun sinne ehti jo tulla tilaajaryntäys. Huomattuaan että sisällölle on tilausta, he alkoivat panostaa siihen enemmän.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Baby 💜🖤 #blonde #brunette #lingerie #bff #onlyfan #linkinbio

Henkilön 💋Crista Jaatinen💋 (@cristaofficial) jakama julkaisu

Sivutuloja

Crista tunnetaan Miss Bum Bum ja Suomen seksikkäin – kilpailuista, sekä useista kauneusleikkauksista. Hän on myös kertonut muun muuassa peppuimplanttien haitallisuudesta ja riskeistä.

Eroottinen sisältö tuo otaksuttavasti Cristalle kohtuullisia tienestejä, myös näin korona-aikaan. Kuvia ja videoita silloin tällöin julkaisevilla tilillä on tähän mennessä satoja kuukausitilaajia. Kuukauden tilaus maksaa noin 20 euroa. Näin ollen kassavirta lasketaan ainakin satasissa, ellei tuhansissa euroissa. Toki palveluntarjoaja ottaa euroista osansa. 

Crista ei itse kuitenkaan pidä tätä työnä, vaan kertoo Como-lehden haastattelussa kyseessä olevan silkka harrastus tyttöystävänsä kanssa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

𝙲𝚒𝚊𝚘 🍑 #blonde

Henkilön 💋Crista Jaatinen💋 (@cristaofficial) jakama julkaisu

Teksti:Anter Yasa
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!