fbq
Hotnow
11.08.2020 19:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram
christina aguilera
Christina Aguilera ei uima-asua kaipaa: loikoilee vedessä valkoisessa mekossa ilman alusvaatteita - kuvat kuin suoraan miestenlehdestä!
Hotnow
11.08.2020 19:01
Teksti: Niki Miettinen|Kuvat: All Over Press, Instagram

Pop-maailman tunnetuimpiin latinokaunottariin lukeutuva Christina Aquilera, 39, säväyttää uudella Instagram-kuvallaan. Siinä kaunotar muistuttaa kovasti miestenlehdissä esiintyneitä malleja, sillä hän poseeraa uima-altaassa kireässä valkoisessa mekossa ja tulipunaisessa huulipunassa.

Christinan vitivalkoisen vaatteen läpi näkee, ettei hänellä ole sen alla minkäänlaisia alusvaatteita. Muodokas laulaja vielä poseeraa siihen tyyliin, että hänen tiimalasivartalonsa pääsee kaikkeen kunniaansa. 

Innostui musiikista

Ecuadorilais-irlantilaisesta perheestä tuleva laulajakaunotar oli innostunut artistikollegansa räppäri Cardi B:n räväkästä WAP-musiikkivideosta. Hyvin seksuaalisävytteisen kappaleen rohkea musiikkivideo julkaistiin vain muutamia päiviä ennen Christinan otosta. 

- WAP sai minut tuntemaan näin, Christina kirjoittaa.

Lue lisää: RAWR! Cardi B rinnat esillä uutuusvideolla: neljä minuuttia tiukkaa seksitykitystä - katso! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#WAP got me feelin some type of way 💦

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on

Allasbileet

Christinalla näyttää päivitystensä perusteella olleen yhden ihmisen villit allasjuhlat. Lisäkuvista päätellen uimapatjalla loikoileva laulaja nautti kesäkeleistä alkoholipitoisen juoman kanssa. Toivottavasti kaunotar ei juonut niin paljoa, että olisi sen seurauksena pudonnut altaaseen. 

Lue myös: Pori Jazzin jättisatsaus: Grammy-voittaja Christina Aguilera ensimmäistä kertaa Suomeen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Cheers 🥂💋 Drop your favorite summertime emoji below!

A post shared by Christina Aguilera (@xtina) on


 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »