Dita Von Teese on kuuluisa burleskitaiteilija.

Burleskitaiteilija ei saanut seksissä orgasmia kymmeneen vuoteen - löysi psykososiaalisen hoidon!

Hotnow | 15.06.2018 21:50

Englantilainen alusvaatemalli ja burleskitaiteilija ei saanut orgasmia seksin aikana lähes kymmeneen vuoteen. Seksikumppanit kokivat, että häntä oli "liian vaikea miellyttää". Sitten Amy Gledhill löysi psykososiaalisen hoidon, joka on auttanut häntä pääsemään yhteyteen seksuaalisutensa kanssa.

Gledhill, 26, kärsii tilannekohtaisesta orgasmihäiriöstä. Se tarkoittaa, ettei hän kykene tietyissä olosuhteissa kliimaksiin. Gledhill tajusi kärsivänsä anorgasmiasta 17-vuotiaana. Hän ei koskaan saanut orgasmia kumppanin kanssa, vaikka yksin ollessaan kykeni siihen. Pitkään hän häpesi asiaa ja piiloutui seksin aikana vällyjen alle. 

– Koska suhtaudun niin avoimesti seksiin ja suhteisiin, ihmiset yllättyvät kuullessaan, että minulla on tilannekohtainen orgasmihäiriö. He eivät myöskään osaa yhdistää asiaa burleskiin, Amy selittää.

– Sitä mukaan, kun olen pystynyt rentoutumaan kumppanin seurassa, olen myös löytänyt tavan, jolla kykenen saamaan orgasmin masturboimalla heidän edessään. Olen kuitenkin yhä tietoinen siitä, että he ovat pettyneitä, koska he eivät ole kyenneet antamaan minulle orgasmia penetraation kautta. 

Teki ongelmasta bisneksen

Lopulta Amy löysi Colin Richardsin, seksi- ja parisuhdeneuvojan. Kaksikko kävi läpi Amyn lapsuutta ja hänen syvimpiä tuntemuksiaan. 

–  Colinin henkilökohtainen valmennus on auttanut minua parantamaan henkilökohtaista seksuaalista ymmärrystäni, Amy kehuu:

– Olen nyt kyennyt saavuttamaan orgasmeja kumppanini kanssa, vaikka en uskonut sen olevan edes mahdollista.

Colinin inspiroimana, Amy on perustanut oman liiketoimintaansa, Sensual Touch Massage, joka auttaa myös muita naisia löytämään nautinnon. 

– Nyt en koe, että tuotan itselleni tai kumppanilleni pettymyksen, vaikka en saisi orgasmia. Kun me molemmat vain nautimme seksistä ilman, että keskitymme seksin "tavoitteeseen", silloin orgasmit todennäköisesti tapahtuvat, Amy lisää.

Lähde: New York Post

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:all over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!